Me Qera: 🏡 Apartamenti 1+1 më Luxury në Residencën Kadiu - Ali Demi📍) 100% I Ri | 50m², Kati 7 (P2026) Cdo gjë në Qese | 45.000 Leke/Muaj ✨
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
1 Ali Demi | Tregu Elektrik
Location Rruga + Nr.
Rezidenca Kadiu
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
49
m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati
7
Cmimi Euro
450
€
Jepet me qera apartamenti 1+1 më Luxury në Residencën Kadiu - Ali Demi | 100% I Ri | 50m², Kati 7 (P2026) Cdo gjë në Qese per 45.000 Leke/Muaj
Q5969 - B.M
- Apartament Unik, më I Bukuri në Residencë
️
️
️
️ menduar deri në detajin e fundit.
- Është bër një investim shumë i rëndësishëm për të siguruar, komoditet, funksionalitet dhe standart të lartë jetese.
- Çdo gjë e Re premium NGA MARKAT MË cilësore.
- Nga punimet me gips led, mobilim dhe çdo detaj tjetër me standartin më të lart në treg.
- Nga perdet me super cilësi deri te detajet më të vogla.
Apartament premium 1+1 me sipërfaqe 50 m², i pozicionuar në katin e 7-të të një pallati të ri 8-katësh me 2 ashensor, brenda Rezidencës Kadiu në Ali Dem.
Organizimi:
Sallon modern me ambient ndenjeje
Kuzhinë funksionale e kompletuar
1 Dhomë gjumi
1 Tualet
1 Ballkon
Pajisje & Investime:
Lavastovilje
Mikrovalë
Ekspres kafeje
Tharëse rrobash
Lavatriçe
Hekur
Fshesë me korent
Kondicioner
Mobilim modern dhe cilësor
Ndriçim dekorativ premium
Pallat i ri me administrim dhe 2 ashensor, në një nga rezidencat më të kërkuara të zonës së Ali Demit.
Zgjedhja ideale për individë ose çifte që kërkojnë cilësi, rehati dhe stil jetese modern
Është godina nr 8 direkt në hyrje të kompleksit dhe ka pamje të lirë ka shumë diell si shtëpi.
️
Kompleksi ka shumë facilitete, poshtë pallatit është market shumë i madh dhe hapsirë për të lujtur fëmijët.
Ka parqe lule dhe shumë vend për të luajtur fëmijët
Cmimi: 45,000 Leke/Muaj i diskutueshëm
Cel. : 0692448606
Contact
Location information
Open in maps
address
Rezidenca Kadiu, Tirane, Shqiperi
New Bllok - Real Estate
Rr. Vaso Pasha, Bllok, Tirane
+355692514030
[email protected]