Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 3, 71 m² 850 € (TEK KOMPLEKSI “DELIJORGJI”)

Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 3, 71 m² 850 € (TEK KOMPLEKSI “DELIJORGJI”)

Tirane

Nr. Njesia - Zona me e afert?

6 Pallati me Shigjeta | Delijorgji

Location Rruga + Nr.

TEK KOMPLEKSI “DELIJORGJI”

Tipi

apartament

Siperfaqja m²

71

Nr dhoma

1+1

Kati

Kati

3

Cmimi Euro

850

Apartament 1+1 për qira në një nga zonat më elitare dhe më të preferuara për të jetuar, tek Kompleksi Delijorgji. Zona karakterizohet nga ndërtime moderne dhe infrastrukturë të zhvilluar. Vendodhja strategjike mundëson lidhje të lehtë dhe akses të shpejtë me akset kryesore dhe qendrën e qytetit.

Kompleksi ofron të gjitha facilitetet e nevojshme për një jetesë komode, si supermarkete, bar-restorante, farmaci, shkolla, kopshte, çerdhe, kënde lojrash për fëmijë etj. Gjithashtu zona ofron ambiente të gjelbëruara dhe hapsira rekreative, që e bën shumë të përshtatshme si për familje me fëmijë dhe për të rinj.

Apartamenti ndodhet në një pallat të ri me ashensor. Është i mobiluar me të gjitha pajisjet e nevojshme dhe ka sistem kondicionimi në të gjitha dhomat.

Apartament 1+1 me qira me sipërfaqe neto 71 m2, kati i 3-të. Organizohet nga ambient ndenje + gatim + ngrënie, dhomë gjumi, tualet dhe ballkoni.

Në çmim përfshihet dhe një post parkimi.

Cel. : +355682050353

Contact

WhatsApp

Location information

Open in maps

address
    TEK KOMPLEKSI “DELIJORGJI”, Tirane, Shqiperi

Agjensia "Inf 93"
    Bul. “Deshmoret e Kombit”, Kullat Binjake,
    Hyrja Qendrore (Tregtare), kati III, Tirane
    Mob: 069 60 54 036
    Mob: 068 20 50 353