Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 0, 120 m² 900 € (Rruga Ibrahim Shalqizi)

Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 0, 120 m² 900 € (Rruga Ibrahim Shalqizi)

Tirane

Nr. Njesia - Zona me e afert?

2 Qyteti Studenti | Sauk

Location Rruga + Nr.

Rruga Ibrahim Shalqizi

Tipi

apartament

Siperfaqja m²

120

Nr dhoma

2+1

Kati

Kati

0

Cmimi Euro

900

Apartament 2+1 me qira Po kërkoni një banesë moderne në një komunitet të qetë dhe të mirëorganizuar? Ky apartament 2+1 ndodhet në një rezidencë të re që ofron rehati, siguri dhe stil jetese bashkëkohor. Tipologji: 2 dhoma gjumi + 1 sallon + kuzhinë +2 banjo + ballkon Gjendje: I ri / gati për banim Pjesë e Rezidencës me Këto Facilitete: Pishinë e përbashkët për banorët rekreative dhe ambiente gjelbërimi Parkim i dedikuar,akses në palestër, bar/kafe, ose shërbime të tjera dhe siguri 24/7 dhe sistem kamerash Menaxhim dhe mirëmbajtje profesionale e ambienteve të përbashkëta Apartamenti ndodhet në një zonë të zhvilluar me akses të shpejtë në rrugë kryesore, shkolla dhe qendra tregtare. Ky apartament është ideal për banim familjar ose si investim për qira afatshkurtër/afatgjatë, në një rezidencë që ofron shumë më tepër sesa vetëm një shtëpi – një stil jetese të plotë. Çmimi: 900 euro+ 50 euro takse mirembajtje. Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një vizitë nga afër!

Cel. : 355677000771

WhatsApp

Location information

Open in maps

address
    Rruga Ibrahim Shalqizi, Tirane, Shqiperi
Working...
X