Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, jepet me qera apartament 2+1+2 Kati 1, 620 € (Don Bosko)

Tirane, jepet me qera apartament 2+1+2 Kati 1, 620 € (Don Bosko)

Tirane

Location Rruga + Nr.

Don Bosko

Tipi

apartament

Nr dhoma

2+1

Kati

Kati

1

Cmimi Euro

620

NE DON BOSKO APARTAMENT 2+1+2 PER QERA!​
    Apartament 2+1+2 për Qera në Don Bosko, përballë Vizion Plus
    -Çmimi: 620€/muaj
    -Tipologji: 2 Dhoma Gjumi + Ambient ndenje dhe gatimi + 2 Tualete + 2 Ballkone
    -Kati: 1

Në një nga zonat më të kërkuara dhe të mirëorganizuara të Tiranës, ofrohet për qera një apartament 2+1+2, i pozicionuar në katin e parë të një pallati të mirëmbajtur, përballë Vizion Plus-it në Don Bosko. Zona është familjare dhe e aksesueshme, me të gjitha facilitetet në afërsi – supermarkete, shkolla, kopshte dhe linja urbane.

Apartamenti ka një organizim shumë funksional dhe është i ndriçuar mirë gjatë gjithë ditës. Ambienti i ndenjes është i bollshëm, me dalje në një ballkon të këndshëm, gjithashtu dhe njëra nga dhomat e gjumit ka dalje në ballkonin tjetër. Kuzhina është së bashku me ambientin e ndenjes, ndërsa të dyja dhomat e gjumit janë komode, me garderoba të dedikuara. Prania e dy tualeteve e bën jetesën më komode, veçanërisht për familje apo çifte.

-Një zgjedhje ideale për ata që kërkojnë rehatinë dhe prakticitetin në një nga lagjet më të mira të kryeqytetit.

NE DON BOSKO APARTAMENT 2+1+2 PER QERA!

Apartament 2+1+2 për Qera në Don Bosko, përballë Vizion Plus -Çmimi: 620€/muaj -Tipologji: 2 Dhoma Gjumi + Ambient ndenje dhe gatimi + 2 Tualete + 2 Ballkone -Kati: 1 Në një nga zonat më të kërkuara dhe të mirëorganizuara të Tiranës, ofrohet për qera një apartament 2+1+2, i pozicionuar në katin...

fabalangroup.com

Cel. : +355692055138

Contact

WhatsApp

Location information

Open in maps

address
    Don Bosko, Tirane, Shqiperi

Rruga e Dibrës, Pallati AL POINT, Tiranë
    [email protected] | +355692055138
Working...
X