Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 7, 450 € (Yzberisht, KMY)

Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 7, 450 € (Yzberisht, KMY)

Tirane

Location Rruga + Nr.

Yzberisht, KMY

Tipi

apartament

Nr dhoma

2+1

Kati

Kati

7

Cmimi Euro

450

NE YZBERISHT TEK KMY APARTAMENT 2+1 PER QERA!​
    Apartament modern 2+1 për qira në KMY, Yzberisht – 450€/muaj

Në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, ju prezantojmë këtë apartament të bollshëm 2+1, i pozicionuar në katin e 7-të të një godine të re me ashensor, brenda kompleksit të mirënjohur KMY në Yzberisht.

Apartamenti ofron:
    • Organizim funksional me dy dhoma gjumi, një sallon të ndritshëm me kuzhinë të përbashkët dhe dalje në ballkon,
    • Ambient të përditshëm komod dhe plot dritë natyrale falë pozicionimit të favorshëm,
    • Mobilim bashkëkohor dhe elektroshtëpiake cilësore që ofrojnë rehati maksimale,
    • Ndërtesë e mirëadministruar me ambiente të përbashkëta të pastra dhe të sigurta.

Vendndodhja ofron qetësi, ndërkohë që ka akses të shpejtë me Unazën e Madhe dhe shërbime të shumta pranë si supermarkete, shkolla dhe stacione autobusi.

Qiraja mujore: 450€

Ideale për familje ose çifte që kërkojnë komoditet, siguri dhe një jetë urbane të balancuar. Mos e humbisni këtë mundësi!

NE YZBERISHT TEK KMY APARTAMENT 2+1 PER QERA!

Apartament modern 2+1 për qira në KMY, Yzberisht – 450€/muaj Në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, ju prezantojmë këtë apartament të bollshëm 2+1, i pozicionuar në katin e 7-të të një godine të re me ashensor, brenda kompleksit të mirënjohur KMY në Yzberisht. Apartamenti ofron: •...

fabalangroup.com

Cel. : +355692055138

Contact

WhatsApp

Location information

Open in maps

address
    Yzberisht, KMY, Tirane, Shqiperi

Rruga e Dibrës, Pallati AL POINT, Tiranë
    [email protected] | +355692055138
Working...
X