Tirane, jap me qera apartament 2+1+Ballkon Kati 5, 85 m² 600 € (Pasho Hysa)
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
1 Ali Demi | Tregu Elektrik
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
85
m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati
5
Cmimi Euro
600
€
Jap me qera apartament 2+1+2 85 metra katrore neto. Perfshire dhe nje post parkimi. Ka dy banjo, dy dhoma, dhe kuzhinen. Apartamenti eshte i ndricuar me 8 dritare pervec deres se xhamit te ballkonit, me orientim veri-lindje-jug. 3 dritare ne veri ne kuzhine, dera e ballkonit dhe nje dritare ne kuzhine ne lindje, dy dritare ne lindje dhe nje ne jug ne dhomen e madhe, dhe nje dritare ne jug ne dhomen e vogel. Ka vec nje mur lidhes me komshiun tek dhoma e vogel dhe banjot, dhe komshintje poshte sepse jam kati i fundit, dhe tre faqet e tjera jane bosh.
Pervec elektroshepiakeve tipike si frigorifer, furre, pianure, aspirator, lavatrice, kam dhe lavastovilje dhe tharese rrobash. Kondicioneri eshte ne te tre hapesirat, kuzhine dhe dhoma. Jane te perfshira dhe setet e pjatave dhe te lugeve, batanije, jorgane dhe carcafe per krevatet. Dy krevate nje tek dhe nje dopio me dysheke. Dollapi i dhomes se madhe dhe te vogel dhe mobilja e kuzhines si ne foto.
Apartamenti ndodhet tek kompleksi Mangalem 21. Eshte hyrja 3 sa hyn ne kompleks, pa hyre thelle lart. Gjithsesj 5 kate, jane 4 apartamente per kat, per 3 kate, dhe kati i dyte eshte lokal. Ashensori nuk zihet shume se vec 12 apartamente jane, dhe dera poshte eshte me celes.
Une mund te zhvendosem muajin tjeter (Mars 2025) deri ne 1 Prill nga apartamenti, duke qene se banoj vete. Apartamenti eshte mobiluar per te jetuar une vete dhe jo me qellim qiradhenieje, dhe pajisjet dhe mobilimi kane qene me synim afatgjate. Nuk ka komision sepse e jap vete, por nje qera garanci ne rast demtimi.
Cel. : 0693221149