Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 2, 60 m² 550 € (Pazari i Ri CAPITAL106923)

Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 2, 60 m² 550 € (Pazari i Ri CAPITAL106923)

Tirane

Nr. Njesia - Zona me e afert?

2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada

Tipi

apartament

Siperfaqja m²

60

Nr dhoma

1+1

Kati

Kati

2

Cmimi Euro

550

Jepet me Qira Apartament 1+1 pranë Pazarit te Ri CAPITAL106923​Ky apartament ndodhet në katin e dytë të një pallati 7 katësh, ndërtuar ne vitin 2007. Ndodhet në zonën e Pazarit të Ri, fare pranë shehsit të "Avni Rustemi". Një lokacion shumë i kërkuar, për afërsinë me qendrën, qetësinë dhe aksesin e lehtë që ofron në të gjitha shërbimet e nevojshme. Apartamenti oranizohet në një ambient të bollshëm, mikpritës dhe plot dritë që përfshin sallonin dhe kuzhinën, një dhomë gjumi të rregullt dhe një tualet me ajrim natyral. Për më tepër, lokacioni ofron afërsi me markete, farmaci, banka, shkolla, kafene, restorante dhe transporte publike, duke lehtësuar nevojat bazike të cdokujt. Ky apartament është mundësia ideale për ata që kërkojnë një shtëpi komode dhe praktike në një zonë strategjike. Preferohen klientë cift ose familjarë. Për më shumë informacion ju lutem kontaktoni!

Cel. : 0695670017

WhatsApp

Cel. : 0695670017
Working...
X