Announcement

Collapse

Njoftim

Pershendetje Vizitore,

Nese njoftimi juaj nuk duhet te jet online , na kontaktoni me email me link e njoftimit ne [email protected].
See more
See less
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 3, 151 m² 1.800 € (Altana Luxury Residence - Komuna e Parisit - Kompleksi Dinamo, Shqipëri)

Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 3, 151 m² 1.800 € (Altana Luxury Residence - Komuna e Parisit - Kompleksi Dinamo, Shqipëri)

Tirane

Nr. Njesia - Zona me e afert?

5 Komuna Parisit | Kristal Center

Tipi

apartament

Siperfaqja m²

151

Nr dhoma

2+1

Kati

Kati

3

Cmimi Euro

1800

Jepet me qira ambient komercial në katin e tretë të një prej godinave më prestigjoze dhe luksoze të Tiranës, Altana Luxury Residence, pranë Kompleksit Dinamo.

Përbërja e ambientit:

Një sallë e madhe pune: Hapësirë e bollshme për zhvillimin e aktiviteteve biznesore të ndryshme.
    Dy dhoma të veçuar: Përshtatshme për përdorim si zyra të pavarura, dhoma menaxhimi ose ambiente të tjera funksionale.
    Dy ballkone të aksesueshëm: Një ballkon nga salloni dhe tjetri nga dhoma e gjumit, që ofrojnë mundësi për relaksim dhe ajër të freskët.
    Një koridor shpërndarës: I cili lidh ambientet dhe mundëson qarkullim të lehtë në gjithë hapësirën.
    Dy tualete: Të pajisura me të gjitha nevojat moderne për higjienën e stafit dhe klientëve.
    Karakteristika shtesë:

Mundësi për post parkimi me çmim ekstra, duke ofruar mundësi të përshtatshme për parkimin e automjeteve.
    Kushtet financiare:

Çmimi është bruto, dhe përfshin taksat prej 15%.
    Ky ambient është i përshtatshëm për zyra, klinika, agjenci etj., dhe ndodhet në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, me akses të lehtë në rrugët kryesore dhe pranë shërbimeve të ndryshme.

Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni!

WhatsApp

0692070047
Working...
X