Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Vlore, Apartamente me qera ditore | javore | mujore

Vlore, Apartamente me qera ditore | javore | mujore

Vlore

Tipi

apartament

E vendosur në pjesën më të bukur të bregdetit, Rezidenca Panorama Jimi ofron një mundësi të shkëlqyer për ata që kërkojnë një vend të rehatshëm dhe të sigurt për të kaluar pushimet apo për të qëndruar për një periudhë më të gjatë. Me apartamente të disponueshme për qira ditore, javore dhe mujore, kjo rezidencë është e përshtatshme për çdo lloj nevoje dhe buxheti.
    Çfarë ofron Rezidenca Panorama Jimi?

Pamje fantastike: Çdo apartament ka pamje të mrekullueshme nga deti dhe bregdeti, duke ju mundësuar të shijoni çdo moment të qëndrimit tuaj në këtë vend magjik.
    Apartamente moderne dhe komode: Apartamentet janë të pajisura me mobilje moderne dhe gjithçka që ju nevojitet për një qëndrim të rehatshëm, përfshirë smart TV dhe internet me shpejtësi të lartë.
    Parkimi i sigurt: Për hir të komoditetit tuaj, rezidenca disponon hapësira parkimi të dedikuara për banorët.
    Pozicion i shkëlqyer: Apartamentet ndodhen pranë restoranteve dhe atraksioneve lokale, duke e bërë atë një vend ideal për t'u relaksuar dhe shijuar çdo ditë të pushimeve tuaja.
    Përveç kushteve të shkëlqyera të qëndrimit, Rezidenca Panorama Jimi është e përshtatshme për ata që kërkojnë një vend të qetë dhe komod për të kaluar disa ditë, javë apo muaj, me mundësinë e zgjedhjes së periudhës së qëndrimit që ju përshtatet më mirë.
    Rezervoni tani dhe shijoni pushimet tuaja në bregdetin më të bukur!

Kontaktoni në numrat tanë të telefonit për detaje:
    +355 69 872 7522
    +355 69 985 5359
    ose në Instagram: @rezidencapanoramajimi

Cel. : +355 69 872 7522

WhatsApp
Working...
X