Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Elektrik për stacionet e karikimit EV

Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Elektrik për stacionet e karikimit EV

Tirane

Tipi

me orar te plote

Fusha | Profili i punes

Inxh. Elektrike | Elektronike

Mundësi punësimi - Inxhinier Elektrik për stacionet e karikimit EV

VEGA Charging, pjesë e VEGA Group, qëndron si rrjeti më i madh i karikimit të automjeteve elektrike (EV) në Shqipëri, i angazhuar për të përmirësuar infrastrukturën EV me një spektër të gjerë zgjidhjesh karikimi të përshtatshme për automjetet europiane dhe aziatike.

Në kuadrin e zgjerimit të kompanisë, për të ofruar një shërbim sa më profesional, VEGA Charging po kërkon të zgjerojë stafin me pozicionin Inxhinier Elektrik.

Përgjegjësitë kryesore:​
    Projektimi dhe zhvillimi i sistemeve elektrike për stacionet e karikimit të automjeteve elektrike (EV).
    Instalimi dhe mirëmbajtja e pajisjeve elektrike dhe të karikimit në terren.
    Kryerja e testimeve dhe inspektimeve të rregullta për të siguruar funksionimin e duhur të pajisjeve.
    Diagnostikimi dhe zgjidhja e problemeve teknike që lidhen me sistemet elektrike.
    Krijimi dhe përditësimi i dokumentacionit teknik dhe raporteve të mirëmbajtjes.
    Koordinimi me ekipe të tjera teknike dhe mbështetja e klientëve për çështjet teknike.
    Sigurimi i përputhshmërisë së sistemeve me standardet dhe rregulloret elektrike.
    Planifikimi dhe menaxhimi i projekteve të zgjerimit dhe përmirësimit të rrjetit të karikimit.

Kriteret dhe kualifikimet:​
    Të jetë i diplomuar në degën Inxhinieri Elektrike ose një fushë të ngjashme.
    Përvojë e mëparshme në fushën e inxhinierisë elektrike, preferohet në sektorin e energjisë ose automjeteve elektrike.
    Njohuri të avancuara për sistemet elektrike dhe teknologjinë e karikimit të automjeteve elektrike.
    Aftësi të forta analitike dhe zgjidhje problemesh.
    Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe pune në grup.
    Gjuhë e huaj anglisht, përbën avantazh njohja e gjuhëve të tjera.
    Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në një mjedis dinamik.
    Shënime:​
    Për të aplikuar për këtë pozicion ju lutem dërgoni CV-në tuaj me foto në adresën: [email protected] me subjekt “Inxhinier Elektrik për stacionet e karikimit EV ”.

*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatet lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër, do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 datë 10.03.2008 "Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale" i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.

Apply
Working...
X