Durres, ofroj vend pune Arkitekt/e
Durres
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Arkitekture
Gjuha
anglishtitalisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Përshkrimi i Punës
Ne jemi në kërkim të një Arkitekti të talentuar dhe të motivuar për t'u bashkuar me ekipin tonë krijues. Kandidati ideal duhet të ketë një përvojë të konsiderueshme në dizajnin arkitekturor dhe menaxhimin e projekteve, dhe të jetë i aftë të punojë në mënyrë të pavarur, si dhe në një ekip multidisiplinar.
Përgjegjësitë
Projektimi dhe zhvillimi i planeve arkitekturore për ndërtesa komerciale dhe rezidenciale
Koordinimi me inxhinierë, projektues dhe kontraktorë gjatë të gjitha fazave të projektit
Sigurimi që të gjitha planet dhe projektet të jenë në përputhje me rregulloret dhe standardet lokale
Menaxhimi i orareve dhe buxheteve të projektit
Pjesëmarrja në takime me klientët për të kuptuar kërkesat dhe pritshmëritë e tyre
Përgatitja e vizatimeve, raporteve dhe dokumenteve të tjera të nevojshme për projekte
Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara
Diplomë Bachelor ose Master në Arkitekturë
Liçenca e Arkitektit (e preferuar ose e kërkuar)
Përvojë e provuar në dizajn arkitekturor dhe menaxhim projektesh
Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi
Njohuri të mira të programeve CAD/BIM dhe teknologjive të tjera të dizajnit
Njohuri të rregulloreve dhe kodeve të ndërtimit
Aftësi të forta analitike dhe krijuese
Përfitimet
Pagë konkurruese
Sigurim shëndetësor dhe përfitime të tjera të punonjësve
Mundësi për zhvillim profesional dhe avancim në karrierë
Ambient pune miqësor dhe bashkëpunues
Si të Aplikoni
Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutemi dërgoni një CV dhe një letër motivimi në [[email protected]] me subjektin "Aplikim për Pozicionin Arkitekt". Ju lutemi përfshini gjithashtu një portofol me punët tuaja të mëparshme.
Ne mirëpresim të gjithë kandidatët e kualifikuar dhe jemi të përkushtuar të sigurojmë një ambient pune të barabartë dhe gjithëpërfshirës.
Mezi presim të dëgjojmë nga ju!
Cel. : +355 67 219 3650
Apply
WhatsApp
Mirësevini në profilin tim në Njoftime.com . Unë quhem Adlei Likmeta dhe profesioni im është Arkitekt. Maksimizimi i shfrytëzimit të cdo hapsire duke krijuar një eksperiencë unike më ka ndjekur gjatë gjith viteve të mia si arkitekt profesionist. Unë besoj në rëndësinë e dizajnit të qëndrueshëm dhe përfshirës, duke u fokusuar në krijimin e hapësirave që janë funksionale, estetike dhe të respektuara për mjedisin. Përkushtohem të kuptoj nevojat e klientëve të mi dhe të bashkëpunoj ngushtësisht me ta për të arritur rezultate të jashtëzakonshme. Nese keni ndonjë pyetje ose dëshironi të zhvilloni një projekt ndihuni të lirë të më kontaktoni.
Durres
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Arkitekture
Gjuha
anglishtitalisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Përshkrimi i Punës
Ne jemi në kërkim të një Arkitekti të talentuar dhe të motivuar për t'u bashkuar me ekipin tonë krijues. Kandidati ideal duhet të ketë një përvojë të konsiderueshme në dizajnin arkitekturor dhe menaxhimin e projekteve, dhe të jetë i aftë të punojë në mënyrë të pavarur, si dhe në një ekip multidisiplinar.
Përgjegjësitë
Projektimi dhe zhvillimi i planeve arkitekturore për ndërtesa komerciale dhe rezidenciale
Koordinimi me inxhinierë, projektues dhe kontraktorë gjatë të gjitha fazave të projektit
Sigurimi që të gjitha planet dhe projektet të jenë në përputhje me rregulloret dhe standardet lokale
Menaxhimi i orareve dhe buxheteve të projektit
Pjesëmarrja në takime me klientët për të kuptuar kërkesat dhe pritshmëritë e tyre
Përgatitja e vizatimeve, raporteve dhe dokumenteve të tjera të nevojshme për projekte
Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara
Diplomë Bachelor ose Master në Arkitekturë
Liçenca e Arkitektit (e preferuar ose e kërkuar)
Përvojë e provuar në dizajn arkitekturor dhe menaxhim projektesh
Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi
Njohuri të mira të programeve CAD/BIM dhe teknologjive të tjera të dizajnit
Njohuri të rregulloreve dhe kodeve të ndërtimit
Aftësi të forta analitike dhe krijuese
Përfitimet
Pagë konkurruese
Sigurim shëndetësor dhe përfitime të tjera të punonjësve
Mundësi për zhvillim profesional dhe avancim në karrierë
Ambient pune miqësor dhe bashkëpunues
Si të Aplikoni
Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutemi dërgoni një CV dhe një letër motivimi në [[email protected]] me subjektin "Aplikim për Pozicionin Arkitekt". Ju lutemi përfshini gjithashtu një portofol me punët tuaja të mëparshme.
Ne mirëpresim të gjithë kandidatët e kualifikuar dhe jemi të përkushtuar të sigurojmë një ambient pune të barabartë dhe gjithëpërfshirës.
Mezi presim të dëgjojmë nga ju!
Cel. : +355 67 219 3650
Apply
Mirësevini në profilin tim në Njoftime.com . Unë quhem Adlei Likmeta dhe profesioni im është Arkitekt. Maksimizimi i shfrytëzimit të cdo hapsire duke krijuar një eksperiencë unike më ka ndjekur gjatë gjith viteve të mia si arkitekt profesionist. Unë besoj në rëndësinë e dizajnit të qëndrueshëm dhe përfshirës, duke u fokusuar në krijimin e hapësirave që janë funksionale, estetike dhe të respektuara për mjedisin. Përkushtohem të kuptoj nevojat e klientëve të mi dhe të bashkëpunoj ngushtësisht me ta për të arritur rezultate të jashtëzakonshme. Nese keni ndonjë pyetje ose dëshironi të zhvilloni një projekt ndihuni të lirë të më kontaktoni.