Kërkohet Kamarier/e në Tiranë
Lufra FOODS, distributor ekskluziv i markave të njohura rajonale dhe ndërkombëtare si, Estrella Damm, Haymans, Komos Tequila, The London Essence, Maison Mirabeau, etj, kërkon kandidatë të interesuar për pozicionin: “Kamarier/e” në dyqanin e ri “CONGRESS Liquor Store”.
CONGRESS Liquor Store do të jetë një nga dyqanet e pijeve më të mëdhenj në vend dhe do të ofrojë një gamë të gjerë të produkteve ekskluzive.
Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:
Shërbimi i pijeve në ambientin e dyqanit
Sigurimi që klientët të kenë një përvojë të shkëlqyer dhe të kënaqshme
Ruajtja e pastërtisë dhe renditjes së mjedisit të punës
Përgjigja ndaj pyetjeve të klientëve dhe ofrimi i rekomandimeve për produktet dhe shërbimet.
Asiston në trajnime t ë stafit që të ketë njohuri për linjën e produkteve dhe teknikat e duhura të shitjes
Kryen detyra të tjera që janë në përputhje me detyrat e pozicionit të udhëzuar nga menaxheri i dyqanit
Kualifikimet e kërkuara:
Përvojë pune si kamarier ben avantazh
Aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe shërbimit ndaj klientëve.
Fleksibilitet në orarët e punës
Ofrojmë:
Pagesë konkuruese
Mundësi për tu zhvilluar në karrierë dhe për të marrë trajnime profesionale
Ambient pune tërheqës dhe dinamik në një ndër Liquor store më të mëdhenj të vendit
Të interesuarit ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën email [email protected] me subjektin Kamerier/e në CONGRESS".
Apply
Lufra FOODS, distributor ekskluziv i markave të njohura rajonale dhe ndërkombëtare si, Estrella Damm, Haymans, Komos Tequila, The London Essence, Maison Mirabeau, etj, kërkon kandidatë të interesuar për pozicionin: “Kamarier/e” në dyqanin e ri “CONGRESS Liquor Store”.
CONGRESS Liquor Store do të jetë një nga dyqanet e pijeve më të mëdhenj në vend dhe do të ofrojë një gamë të gjerë të produkteve ekskluzive.
Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:
Shërbimi i pijeve në ambientin e dyqanit
Sigurimi që klientët të kenë një përvojë të shkëlqyer dhe të kënaqshme
Ruajtja e pastërtisë dhe renditjes së mjedisit të punës
Përgjigja ndaj pyetjeve të klientëve dhe ofrimi i rekomandimeve për produktet dhe shërbimet.
Asiston në trajnime t ë stafit që të ketë njohuri për linjën e produkteve dhe teknikat e duhura të shitjes
Kryen detyra të tjera që janë në përputhje me detyrat e pozicionit të udhëzuar nga menaxheri i dyqanit
Kualifikimet e kërkuara:
Përvojë pune si kamarier ben avantazh
Aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe shërbimit ndaj klientëve.
Fleksibilitet në orarët e punës
Ofrojmë:
Pagesë konkuruese
Mundësi për tu zhvilluar në karrierë dhe për të marrë trajnime profesionale
Ambient pune tërheqës dhe dinamik në një ndër Liquor store më të mëdhenj të vendit
Të interesuarit ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën email [email protected] me subjektin Kamerier/e në CONGRESS".
Apply