Announcement

Collapse
No announcement yet.
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Lushnje, ofrohet vend pune Menaxher/e Finance


  Prime Recruitment Albania kërkon të punësoje një Menaxher Finance për një kompani agrokulture ne qytetin e Lushnjes.
  Kandidatët duhet të kenë të paktën 3 deri në 5 vjet përvojë menaxheriale në departamente si financa dhe kontabiliteti.
  Përgjegjësitë kryesore:


  • Ekzekuton financat ditore, mujore, vjetore dhe operacionet e kontabilitetit
  • Trajton financat e biznesit dhe planifikoni buxhetin me ndihmën e drejtuesve të financave dhe kontabilitetit dhe anëtarëve të ekipit
  • Siguron qe politikat e kompanise te jene ne perputhje me legjislacionin ne fuqi
  • Mbledhja, interpretimi dhe rishikimi i informacionit financiar
  • Planifikon strategji për riorganizimin dhe përmirësimin e operacioneve të biznesit
  • Raportimi tek menaxhimi  Aftësitë dhe Kualifikimet:


  Aftësi të shkëlqyera komunikimi, duke përfshirë të shkruarit dhe komunikimin ndërpersonalAftësi të shkëlqyera analitike, të menduarit kritik dhe zgjidhjes së problemeveAftësi të shkëlqyera menaxhuese të kohës dhe organizativeAftësi të mira për vendosjen e qëllimeve, planifikim strategjik dhe motivimAftësi për të punuar në mjedise me ritme të shpejtaDiplome Universitare dhe trajnime ne kete fushe3-5 vite eksperience ne te njejtin pozicion pune, ne sektorin privatTë dijë të përdorë softuere të ndryshme (p.sh. Microsoft Office Suite, Google Workspace etj).Njohuri te sistemit të fiskalizimit dhe programeve financiareMendësi inovative/kreativeTe zoteroje gjuhen Angleze ose Spanjolle


  Përgjegjësitë dhe kërkesat specifike mund të ndryshojnë bazuar në nevojat e organizatës.
  Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën tonë të e-mailit [email protected].

  Cel. : 0694449400


  AplikoWhatsApp
Working...
X