Announcement

Collapse
No announcement yet.
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Eksperte ne rritjen dhe menaxhimin e tik tok-ut. (vajze) TURNI 2
  EKSPERTE NE RRITJEN DHE MENAXHIMIN E TIK TOK-UT. (vajze) TURNI 2

  KËRKESAT E PROFILIT:
  - TURNI 2
  - Të kete eksperience dhe portofol punesh te sukseshem ne kete profil.
  - Të menaxhoje tik-tokun e kompanisë, me kretivitet dhe risi te reja.
  - Të promovojë dhe të rrisë shitjen e produkteve dhe sherbimeve të kompanisë;
  - Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, prezantimi dhe promovimi;
  - Te besojne ne vlerat e bisnesit si integriteti, morali dhe etika.
  - Aftesi te mira organizative dhe pune ne grup.
  - Te jete metodike dhe e organizuar.
  - Paga mbi 50000 leke ne varesi te performances ne pune.

  Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: [email protected] ose watsup : 00355676323466
  Suksese!


  AplikoWhatsApp

Working...
X