Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Kerkohet Ekonomist / Recepsionist ne Himare - ~1200€/MUAJ ( Fjetje, Ushqim Përfshirë, KUSHTE OPTIMALE PUNE 🔵🔵)

Kerkohet Ekonomist / Recepsionist në 1 nga Bizneset më të vjetra në Himarë qendër!
    - Biznesi ka aktivitetin e Menaxhimin e apartamenteve Airbnb ( 1 nga Bizneset dhe Familjet me te mirenjohura ne zone!
    - Aktiviteti: ndihma në menaxhimin e blerjeve dhe, Xhirros, pagesave me bankë, investarit, pagesave të stafit, si dhe mbledhje dhe menaxhimin e pagesave cash!
    - Aktiviteti i 2te: Recepsion, Komunikimi me Klientet onine ne telefon ose ne mesazhe, organizimi dhe pergjigja ndaj kerkesave te perditshme te klienteve, komunikime ne kanalet e ndyshme dhe ne rrjetet sociale, per te gjeneruar klient, si dhe per tu pergjigjur klienteve! ( Puna e recepsionit fillimisht do te jete si suport, jo si staf Klyrsor, sa te firohet ekperienca e duhur)
    - Ambienti i punës eshtë me njerëz profesional, Pozitiv, Familjar dhe me integritet në punë!
    - Puna eshtë relativisht e thjeshtë, por me rëndësi, dhe ky pozicion ka për detyrë për të ndihmuar biznesit, për të qënë mi inorganizuar për operimin e përditshëm!
    - Vendndodhja eshtl në Qendër të Himarës, në një nga vendet më të bukura nl shqipëri, dhe në një nga Vendodhjet më të Lakmuara gjatë periudhës së Verës!
    Orari mesatar i punës 11 - 12 orë ( me pushim gjate drekes)
    - Përfsihen: Fjetja, Ushqimi, Siguracionet
    - Afati i nisjes dhe përfunditmit të punës: Nisja : Maj - Përfundimi Tetor/Nëntor (Mund te konsiderohet dhe punesim ne muajt jashte sezonit, pjeserisht Online)
    - Paga mesatare 850€ - 1,200€/muaj
    - Ka mundesi Per Perfitime BONUSESH nese Performanca eshte shume e mire, Jemi ne kerkim te njerezve me deshire per te punuar Afatgjate!
    - Preferohet Te pasuri Patente dhe aftesi per te ngare makine dhe Skuter, por jo domosdosmerisht!
    -Vlerësohet eksperienca dhe dëshira e mirë për të kontribuar dhe për të mësuar!
    SHKRUANI VETËM NË WHATS APP NË NR: +355 69 540 3303
Working...
X