Kompania jonë kërkon Financier/e.
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 TEG | Lunder | Farke | Mjull-Bathore
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Ekonomist-Financier/e
Eksperienca
vetem me eksperience
Rinova X Group është një kompani lider në treg me objekt veprimtarie Import-Eksportin e produkteve ushqimore dhe jo ushqimore, grupi më i besuar i shitjes me pakicë dhe shumicë në Shqipëri.
Me mbi 30 vite eksperiencë, kompania është tashmë një organizatë kombetare me disa divizione shitjesh:
Super Star Market - Rrjeti i Supermarketeve me standart Europian.
Yes Cash&Carry - platforma tregtare për bizneset dhe furnizuesit e gastronomisë, si dhe rrjeti i distribucioni në nivel kombetare.
Të gjithë ata që duan ti bashkohen ekipit, për të fuqizuar veten dhe biznesin, tek ne do të gjeni standartet më të larta profesionale.
Rinova X Group është duke kërkuar Financier/e.
Detyra dhe procese pune si më poshtë:
Faturimi i porosive të shitjes
Përgjegjes i arkës së distribucionit dhe depozitimi i fondeve në bankë
Përgjegjës për magazinën fiskale, mbulon veprimet e lëvizjeve të mallrave dhe aseteve
Ç’doganim i mallrave të importit dhe llogaritjes së kostove
Përgatitja e planogramës së katalogut dhe ndjekja e procesit deri në finalizim
Detyra të deleguara nga drejtuesit e departamentit të financës sipas kërkesës së tyre
Të përgjithshme për çdo proces:
Ndjekja e procedurës dhe rregullave të kompanisë
Ruan dhe arkivon çdo material
I përgjigjet nevojës për asistencë brenda kompanisë
Raportime periodike
Kualifikimet, njohuritë dhe Eksperienca
Diplomë Universitare
Preferohen kandidatët të cilët kanë mbi 3 vite experience pune ne fushën e Finances
Aftësi të mira organizuese dhe përcaktim prioritetesh
Fleksibiltet në orare
Njohuri të mira kompjuterike.
Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek [email protected], me subjektin përkates për pozcionin të cilin aplikoni.
“Të gjitha informacionet e dorëzuara nga kandidatët do të trajtohen në përputhje me standardet e mbrojtjes së të dhënave dhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi dhe do të trajtohen me konfidencialitet të plotë
RINOVA X GROUP - Fuqia e Ndryshimit, Forca e Suksesit!
Apply
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 TEG | Lunder | Farke | Mjull-Bathore
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Ekonomist-Financier/e
Eksperienca
vetem me eksperience
Rinova X Group është një kompani lider në treg me objekt veprimtarie Import-Eksportin e produkteve ushqimore dhe jo ushqimore, grupi më i besuar i shitjes me pakicë dhe shumicë në Shqipëri.
Me mbi 30 vite eksperiencë, kompania është tashmë një organizatë kombetare me disa divizione shitjesh:
Super Star Market - Rrjeti i Supermarketeve me standart Europian.
Yes Cash&Carry - platforma tregtare për bizneset dhe furnizuesit e gastronomisë, si dhe rrjeti i distribucioni në nivel kombetare.
Të gjithë ata që duan ti bashkohen ekipit, për të fuqizuar veten dhe biznesin, tek ne do të gjeni standartet më të larta profesionale.
Rinova X Group është duke kërkuar Financier/e.
Detyra dhe procese pune si më poshtë:
Faturimi i porosive të shitjes
Përgjegjes i arkës së distribucionit dhe depozitimi i fondeve në bankë
Përgjegjës për magazinën fiskale, mbulon veprimet e lëvizjeve të mallrave dhe aseteve
Ç’doganim i mallrave të importit dhe llogaritjes së kostove
Përgatitja e planogramës së katalogut dhe ndjekja e procesit deri në finalizim
Detyra të deleguara nga drejtuesit e departamentit të financës sipas kërkesës së tyre
Të përgjithshme për çdo proces:
Ndjekja e procedurës dhe rregullave të kompanisë
Ruan dhe arkivon çdo material
I përgjigjet nevojës për asistencë brenda kompanisë
Raportime periodike
Kualifikimet, njohuritë dhe Eksperienca
Diplomë Universitare
Preferohen kandidatët të cilët kanë mbi 3 vite experience pune ne fushën e Finances
Aftësi të mira organizuese dhe përcaktim prioritetesh
Fleksibiltet në orare
Njohuri të mira kompjuterike.
Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek [email protected], me subjektin përkates për pozcionin të cilin aplikoni.
“Të gjitha informacionet e dorëzuara nga kandidatët do të trajtohen në përputhje me standardet e mbrojtjes së të dhënave dhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi dhe do të trajtohen me konfidencialitet të plotë
RINOVA X GROUP - Fuqia e Ndryshimit, Forca e Suksesit!
Apply