Tirane, ofroj vend pune Senior Accountant
Tirane
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Ekonomist-Financier/e
Kastrati Group, një nga grupet më të mëdha dhe më të njohura të bizneseve në Shqipëri dhe rajon, i themeluar në vitin 1991,po kërkon të punesojë një Senior Accountant për zyrat e saj në Tiranë. Kompania është e angazhuar në sektorë të ndryshëm si energjia, nafta, ndërtimi, shërbimet dhe tregtia,dhe ka një histori të suksesshme si lider në industrinë e saj.
Detyrat:
Mbajtja dhe kontrolli i saktë i regjistrave financiarë dhe kontabël.
Përgatitja e pasqyrave financiare mujore, tremujore dhe vjetore.
Monitorimi i transaksioneve financiare dhe zbatimi i standardeve kontabël sipas NAS & IFRS.
Kontrolli dhe miratimi i dokumentacionit financiar për përputhshmëri dhe korrektësi.
Bashkëpunimi me auditorët e jashtëm dhe të brendshëm gjatë proceseve të auditimit.
Përcaktimi dhe ndjekja e buxheteve, analizimi i devijimeve dhe përgatitja e raporteve të performancës financiare.
Mbështetja e menaxhmentit me analiza financiare për vendimmarrje strategjike.
Trajnimi dhe mentorimi i stafit më të ri në departament.
Kualifikimet:
Diplomë universitare në Financë, Kontabilitet apo degë të ngjashme.
Minimumi 3 vite eksperiencë pune në pozicion të ngjashëm si Senior Accountant.
Preferohet përvojë pune në sektorin privat.
Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze (në të shkruar dhe të folur).
Përparësi kanë kandidatët që kanë punuar së fundmi në një zyrë kontabiliteti.
Aftësi shumë të mira në përdorimin e sistemeve financiarë/kontabël.
Njohuri të ligjit fiskal dhe përvojë në përgatitjen e deklarimeve tatimore (TVSH, Tatim Fitimi, etj).
Aftësi të forta analitike, organizative dhe të menaxhimit të kohës.
Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën [email protected] duke specifikuar në subjekt pozicionin për të cilen po aplikojnë.
Apply
Tirane
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Ekonomist-Financier/e
Kastrati Group, një nga grupet më të mëdha dhe më të njohura të bizneseve në Shqipëri dhe rajon, i themeluar në vitin 1991,po kërkon të punesojë një Senior Accountant për zyrat e saj në Tiranë. Kompania është e angazhuar në sektorë të ndryshëm si energjia, nafta, ndërtimi, shërbimet dhe tregtia,dhe ka një histori të suksesshme si lider në industrinë e saj.
Detyrat:
Mbajtja dhe kontrolli i saktë i regjistrave financiarë dhe kontabël.
Përgatitja e pasqyrave financiare mujore, tremujore dhe vjetore.
Monitorimi i transaksioneve financiare dhe zbatimi i standardeve kontabël sipas NAS & IFRS.
Kontrolli dhe miratimi i dokumentacionit financiar për përputhshmëri dhe korrektësi.
Bashkëpunimi me auditorët e jashtëm dhe të brendshëm gjatë proceseve të auditimit.
Përcaktimi dhe ndjekja e buxheteve, analizimi i devijimeve dhe përgatitja e raporteve të performancës financiare.
Mbështetja e menaxhmentit me analiza financiare për vendimmarrje strategjike.
Trajnimi dhe mentorimi i stafit më të ri në departament.
Kualifikimet:
Diplomë universitare në Financë, Kontabilitet apo degë të ngjashme.
Minimumi 3 vite eksperiencë pune në pozicion të ngjashëm si Senior Accountant.
Preferohet përvojë pune në sektorin privat.
Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze (në të shkruar dhe të folur).
Përparësi kanë kandidatët që kanë punuar së fundmi në një zyrë kontabiliteti.
Aftësi shumë të mira në përdorimin e sistemeve financiarë/kontabël.
Njohuri të ligjit fiskal dhe përvojë në përgatitjen e deklarimeve tatimore (TVSH, Tatim Fitimi, etj).
Aftësi të forta analitike, organizative dhe të menaxhimit të kohës.
Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën [email protected] duke specifikuar në subjekt pozicionin për të cilen po aplikojnë.
Apply