Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Information & Communication Technology Manager

Information & Communication Technology Manager
    Tirane

Nr. Njesia - Zona me e afert?

11 QTU | Kashar | Casa Italia

Tipi
    me orar te plote
    Fusha | Profili i punes
    Informatike | ProgramimIT | TIK | Informatike EkonomikeIT Adminsitrim RrjetiIT Teknike | Kompjutera
    Gjuha
    anglisht
    Eksperienca

vetem me eksperience

EPPC Albania në emër të klientit të saj, po kërkon Information & Communication Technology Manager.
    Përgjegjësitë kryesore:
    Të udhëheqë portofolin e projekteve të transformimit digjital, nga ideimi deri në dorëzim dhe vlerësim ROI;
    Të integrojë AI/ML në procese biznesi (analitikë, automatizim, asistencë vendimmarrjeje) dhe të shkallëzojë automatizimin (RPA/low-code) në të gjithë organizatën;
    Të standardizojë arkitekturën, integrimet dhe të dhënat (API-first, iPaaS, data governance) për procese më të shpejta, më të sigurta dhe të matshme;
    Të qeverisë prioritetet, buxhetet dhe rreziqet e ndryshimit ne rrjet;
    Nxit përmirësim të vazhdueshëm: DevOps/CI-CD, testim i automatizuar, standarde kodi, retrospektiva;
    Përcakton vizionin digjital dhe harton roadmap-in vjetor të lidhur me objektivat e biznesit;
    Udhëheq dorëzimin me Agile/Stage-Gate: analiza kërkesash, dizajn zgjidhjesh, plan pune, buxhet, risk & change management;
    Drejton cross-functional squads (biznes + IT + partnerë) dhe siguron vlerë të shtuar (adoptim, KPI biznesi).
    Kërkesat për këtë pozicion janë:
    Bachelor: Informatikë, Inxhinieri informatike ose i afërt; Master është i domosdoshëm;
    Përvoja: 5 vite+ ne projekte IT & 3–4 vite në udhëheqje projektesh apo ekipesh;
    Projekt-menaxhim: Agile/Scrum, Kanban, PMP/Prince2 (avantazh); benefit tracking & ndryshim organizativ;
    AI & Automatizim: eksperiencë praktike me një ose më shumë: AI/ML, RPA/low-code, integrime API/iPaaS, BI/analytics;
    Sisteme & integrime: ERP/CRM/HRIS; API-first, data modeling, MDM, bazat e DevOps/CI-CD;
    Siguri & të dhëna: njohuri të ISO/IEC 27001, privatësi, kontroll aksesi; data governance;
    Cybersecurity bazë (backup, firewall, kontrolle aksesesh);
    Menaxhimi i infrastrukturës IT (rrjet, servera, cloud, siguri);
    Gjuhët: Anglisht.
    Si të aplikoni:
    Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në linkun që vijon: https://aplikim.eppc.al
    Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj do të kualifikohet.

www.eppc.al | aplikim.eppc.al
Working...
X