Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mundësi Internship: Burime Njerëzore & Marketing

Mundësi Internship: Burime Njerëzore & Marketing
    Tirane

Tipi
    part timeInternship | vend praktike
    Fusha | Profili i punes
    Burime njerezore - HRMarketingSociologji | Psikologji
    Eksperienca

me dhe pa eksperience

Mundësi Internship | Burime Njerëzore & Marketing
    LEA Business Consulting ofron një mundësi internship për studentë dhe profesionistë të rinj që duan të zhvillojnë aftësitë e tyre në fushat e Burimeve Njerëzore dhe Marketingut, në një ambient profesional dhe inovativ.
    Çfarë do të përfitosh dhe bësh?
    Mbështetje në proceset e rekrutimit, seleksionimit dhe menaxhimit të talenteve;
    Organizim dhe ndihmë në trajnime dhe zhvillimin profesional të stafit;
    Bashkëpunim me ekipin e marketingut për krijimin e përmbajtjeve dhe fushatave promovuese;
    Menaxhim i kanaleve digjitale dhe komunikimit për tërheqjen e kandidatëve dhe klientëve;
    Kriteret që kërkojmë:
    Student/e ose i/e diplomuar në Burime Njerëzore, Marketing, Psikologji, ose fusha të ngjashme
    Interes në fushën e HR dhe Marketingut
    Aftësi të forta komunikimi dhe organizimi
    Njohuri në përdorimin e mjeteve digjitale dhe rrjeteve sociale
    Periudha: 3-6 muaj ose sipas marrëveshjes
    Vendi: Tiranë
    Orari: Fleksibël / Part time
    Përfitimet: Eksperiencë praktike, mundësi zhvillimi profesional
    Nëse je gati të ndërtosh karrierën tënde me LEA Business Consulting dhe të fitosh njohuri praktike në fushat që të apasionojnë, dërgo CV-në në: [email protected]
    *Çdo informacion që do të paraqesin kandidatët lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër,do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plotë me parashikimet e ligjit nr.124/2024 "Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale" i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.

Apply
Working...
X