Drejtor Prodhimi
Tirane
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Menaxhim | Administrim BiznesiMenaxhim strategjik | Drejtues
Gjuha
anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2017 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.
Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.
REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.
Ne jemi duke kërkuar:
Drejtor Prodhimi
Roli dhe përgjegjësitë;
Menaxhon të gjitha proceset e kuzhinës, duke perfshirë pergatitjen dhe gatimin, për të siguruar standartet më të larta të cilësisë;
Përgjegjës për mbikëqyrjen e të gjithë procesit të centralizimit, duke siguruar që çdo fazë e përgatitjes, paketimit dhe shpërndarjes të jetë e menaxhuar në mënyrë efikase, duke përmbushur kërkesat e cilësisë dhe duke optimizuar burimet dhe kostot.
Përgjegjës për menaxhimin e shpërndarjes së lëndëve të para nga qendra e centralizimit në restorante. Do të siguroheni që lëndët të mbërrijnë në kohë dhe në kushte të përshtatshme, duke mbajtur kontakte të ngushta me departamentin e logjistikës dhe transportit. Do të krijoni dhe monitoroni oraret e shpërndarjes për të optimizuar përdorimin e burimeve dhe për të siguruar sasi të mjaftueshme lëndësh për çdo restauranti.
Kontrollon kostot e ushqimit nëpermjet menaxhimit efektiv të inventarit;
Bashkëpunon me ekipin e kuzhinës për të përmirësuar recetat dhe teknikat në kuzhinë;
Kryen kontrolle te rregullta të cilësisë për të adresuar menjëherë cdo problem;
Trajnon dhe mbikëqyr stafin e kuzhines, duke u siguruar që ti përmbahen standartave të sigurisë ushqimore, duke siguruar që të gjithë punonjësit të jenë të informuar dhe të përditësuar për procedurat më të fundit të cilësisë, sigurisë dhe efikasitetit të prodhimit.
Kryen vlerësime të rregullta të performancës së anëtarëve te ekipit;
Nxit nje kulturë kreative dhe inovative brenda ekipit te kuzhinës;
Kualifikimet:
Përvojë e mëparshme, jo më pak se 5 vite ne pozita menaxheriale ne prodhim, ose fushë tjeter të ngjashme.
Njohuri mbi proceset e prodhimit dhe shpërndarjes, si dhe metodologjitë e kontrollit të cilësisë dhe sigurisë ushqimore.
Njohuri të mira të gjuhës angleze;
Aftësi drejtuese, udhëheqëse, organizative dhe vendimarrëse;
Aftesi shume të mira komunikuese;
Integritet dhe besueshmëri profesionale;
Përgjegjshmëri dhe qëndrim korrekt me stafin.
Nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me REVO Hospitality Group,
jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it: [email protected]
Departamenti i BNJ
Mob: 069 70 79 300
Apply
WhatsApp
Rr. Papa Gjon Pali II, Ambasador 3 - Tirane
[email protected] | +355 69 70 79 300
Tirane
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Menaxhim | Administrim BiznesiMenaxhim strategjik | Drejtues
Gjuha
anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2017 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.
Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.
REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.
Ne jemi duke kërkuar:
Drejtor Prodhimi
Roli dhe përgjegjësitë;
Menaxhon të gjitha proceset e kuzhinës, duke perfshirë pergatitjen dhe gatimin, për të siguruar standartet më të larta të cilësisë;
Përgjegjës për mbikëqyrjen e të gjithë procesit të centralizimit, duke siguruar që çdo fazë e përgatitjes, paketimit dhe shpërndarjes të jetë e menaxhuar në mënyrë efikase, duke përmbushur kërkesat e cilësisë dhe duke optimizuar burimet dhe kostot.
Përgjegjës për menaxhimin e shpërndarjes së lëndëve të para nga qendra e centralizimit në restorante. Do të siguroheni që lëndët të mbërrijnë në kohë dhe në kushte të përshtatshme, duke mbajtur kontakte të ngushta me departamentin e logjistikës dhe transportit. Do të krijoni dhe monitoroni oraret e shpërndarjes për të optimizuar përdorimin e burimeve dhe për të siguruar sasi të mjaftueshme lëndësh për çdo restauranti.
Kontrollon kostot e ushqimit nëpermjet menaxhimit efektiv të inventarit;
Bashkëpunon me ekipin e kuzhinës për të përmirësuar recetat dhe teknikat në kuzhinë;
Kryen kontrolle te rregullta të cilësisë për të adresuar menjëherë cdo problem;
Trajnon dhe mbikëqyr stafin e kuzhines, duke u siguruar që ti përmbahen standartave të sigurisë ushqimore, duke siguruar që të gjithë punonjësit të jenë të informuar dhe të përditësuar për procedurat më të fundit të cilësisë, sigurisë dhe efikasitetit të prodhimit.
Kryen vlerësime të rregullta të performancës së anëtarëve te ekipit;
Nxit nje kulturë kreative dhe inovative brenda ekipit te kuzhinës;
Kualifikimet:
Përvojë e mëparshme, jo më pak se 5 vite ne pozita menaxheriale ne prodhim, ose fushë tjeter të ngjashme.
Njohuri mbi proceset e prodhimit dhe shpërndarjes, si dhe metodologjitë e kontrollit të cilësisë dhe sigurisë ushqimore.
Njohuri të mira të gjuhës angleze;
Aftësi drejtuese, udhëheqëse, organizative dhe vendimarrëse;
Aftesi shume të mira komunikuese;
Integritet dhe besueshmëri profesionale;
Përgjegjshmëri dhe qëndrim korrekt me stafin.
Nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me REVO Hospitality Group,
jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it: [email protected]
Departamenti i BNJ
Mob: 069 70 79 300
Apply
Rr. Papa Gjon Pali II, Ambasador 3 - Tirane
[email protected] | +355 69 70 79 300