Lushnje, kerkohet part time | remote | smartworking nga sh... Marketing
Lushnje
Tipi
part timeremote | smartworking nga shtepia
Fusha | Profili i punes
Agjent shitje | Menaxhim shitje
Gjuha
anglisht
Bëhu pjesë e TikTok Shop – Affiliate Marketing (Remote Job)
Je i/e aftë në komunikim, të pëlqen të punosh online dhe kërkon liri totale? Po kërkojmë persona për promovim produktesh në TikTok Shop si affiliate marketer!
Çfarë do të bësh:
• Zgjedh produkte interesante
• I prezanton në TikTok përmes videove ose live duke i shpjeguar, testuar apo sugjeruar
• Çdo blerje nga linku yt = komision direkt për ty
Çfarë ofrojmë:
• Pagesa mesatarisht 4-5$ në orë, por pa kufi – sa më i/e aftë dhe aktiv/e të jesh, aq më shumë fiton
• Fleksibilitet total – punon nga shtëpia ose kudo që dëshiron, kur të duash
• Për ata që tregojnë aftësi dhe rezultat, ka mundësi të kalojnë si ortakë bashkëpunues me përqindje më të lartë fitimi! Tiktokshop filjali ndodhet ne USA
Kriteret:
• Anglisht shumë e mirë
• I/e shkathët, me aftësi komunikimi dhe me prezencë të mirë në kamera
• Dëshirë për të mësuar, eksperimentuar dhe rritur të ardhurat
Për më shumë info per te kuptuar punen, kontrollo ne Youtube or Google per TikTokShop Affiliate ose na kontakto direkt!
Cel. : +355693570855
WhatsApp
Lushnje
Tipi
part timeremote | smartworking nga shtepia
Fusha | Profili i punes
Agjent shitje | Menaxhim shitje
Gjuha
anglisht
Bëhu pjesë e TikTok Shop – Affiliate Marketing (Remote Job)
Je i/e aftë në komunikim, të pëlqen të punosh online dhe kërkon liri totale? Po kërkojmë persona për promovim produktesh në TikTok Shop si affiliate marketer!
Çfarë do të bësh:
• Zgjedh produkte interesante
• I prezanton në TikTok përmes videove ose live duke i shpjeguar, testuar apo sugjeruar
• Çdo blerje nga linku yt = komision direkt për ty
Çfarë ofrojmë:
• Pagesa mesatarisht 4-5$ në orë, por pa kufi – sa më i/e aftë dhe aktiv/e të jesh, aq më shumë fiton
• Fleksibilitet total – punon nga shtëpia ose kudo që dëshiron, kur të duash
• Për ata që tregojnë aftësi dhe rezultat, ka mundësi të kalojnë si ortakë bashkëpunues me përqindje më të lartë fitimi! Tiktokshop filjali ndodhet ne USA
Kriteret:
• Anglisht shumë e mirë
• I/e shkathët, me aftësi komunikimi dhe me prezencë të mirë në kamera
• Dëshirë për të mësuar, eksperimentuar dhe rritur të ardhurat
Për më shumë info per te kuptuar punen, kontrollo ne Youtube or Google per TikTokShop Affiliate ose na kontakto direkt!
Cel. : +355693570855