Tirane, ofroj vend pune Agjent Imobilar
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
10 Rr. Durresit | Prokuroria
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Agjent shitje | Menaxhim shitje
Gjuha
anglisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
We are hiring 0674033100
APLIKO PËR PUNËN TËNDE TË RE TANI!
Me Century 21 Expert, ju i bashkoheni rrjetit global prej 14,000 zyrash imobiliare, të cilat prej 51 vitesh ofrojnë shërbimin e konsulencës dhe ndërmjetësimit të pasurive të patundshme si marka më e njohur dhe më e respektuar në botë.
Si rrjeti lider i industrisë imobiliare në rajon, me 38 zyra në Shqipëri, në 6 qytete Tiranë, Durrës, Shkodër, Vlorë, Sarandë dhe Korçë.
Ju do të diferencoheni me standardin tonë të artë duke zhvilluar aftësitë tuaja profesionale në një nga industritë më fitimprurëse.
- Vendose vetë limitin tënd
- Vendosi vetë oraret e tua
- Zgjero kontaktet e tua
- Socializohu me një ekip fantastik
- Realizo ëndrra
- Rritu profesionalisht
Nëse ëndrra juaj është të jeni sipërmarrës i biznesit tuaj, atëherë e ardhmja juaj është me Century 21 Expert. Investoni kohën dhe ambicien tuaj në ekspertizën tonë dhe aplikoni sot si Konsulent Imobiliar.
BE RELENTLESS!
Cel. : 0674033100
Apply
WhatsApp
Company logo
Rruga e Durrësit, Sheshi Adem Jashari - Tirane
0674033100 | [email protected]
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
10 Rr. Durresit | Prokuroria
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Agjent shitje | Menaxhim shitje
Gjuha
anglisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
We are hiring 0674033100
APLIKO PËR PUNËN TËNDE TË RE TANI!
Me Century 21 Expert, ju i bashkoheni rrjetit global prej 14,000 zyrash imobiliare, të cilat prej 51 vitesh ofrojnë shërbimin e konsulencës dhe ndërmjetësimit të pasurive të patundshme si marka më e njohur dhe më e respektuar në botë.
Si rrjeti lider i industrisë imobiliare në rajon, me 38 zyra në Shqipëri, në 6 qytete Tiranë, Durrës, Shkodër, Vlorë, Sarandë dhe Korçë.
Ju do të diferencoheni me standardin tonë të artë duke zhvilluar aftësitë tuaja profesionale në një nga industritë më fitimprurëse.
- Vendose vetë limitin tënd
- Vendosi vetë oraret e tua
- Zgjero kontaktet e tua
- Socializohu me një ekip fantastik
- Realizo ëndrra
- Rritu profesionalisht
Nëse ëndrra juaj është të jeni sipërmarrës i biznesit tuaj, atëherë e ardhmja juaj është me Century 21 Expert. Investoni kohën dhe ambicien tuaj në ekspertizën tonë dhe aplikoni sot si Konsulent Imobiliar.
BE RELENTLESS!
Cel. : 0674033100
Apply
Company logo
Rruga e Durrësit, Sheshi Adem Jashari - Tirane
0674033100 | [email protected]