Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, ofroj vend pune Agjent Shitjeje

Tirane, ofroj vend pune Agjent Shitjeje
    Tirane

Tipi
    me orar te plote
    Gjuha
    anglisht
    Eksperienca

vetem me eksperience

AGJENT SHITJE
    VEGA Electric, pjesë e VEGA Group është një ofrues kryesor i shërbimeve të plota në fushën e mirëmbajtjes dhe asistencës teknike, duke u specializuar si në sektorin e energjisë së rinovueshme, ashtu edhe në industrinë elektrike. Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh, duke përfshirë operimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve të paneleve diellore, si dhe projektimin dhe instalimin e nënstacioneve dhe linjave të tensionit të mesëm/të lartë.
    Në kuadrin e rritjes së saj, kompania është në kërkim të një Agjenti Shitje.
    Përmbledhje e Pozicionit
    Agjenti i Shitjeve është përgjegjës për prezantimin e kompanisë dhe produkteve të saj te klientët e rinj dhe ekzistues. Ai do të luajë një rol kyç në identifikimin e nevojave të klientëve dhe ofrimin e zgjidhjeve më të përshtatshme për ta. Gjithashtu, do të jetë i angazhuar në ndërtimin dhe ruajtjen e marrëdhënieve të forta me institucionet dhe bizneset e ndryshme në sektorin energjetik.
    Detyrat dhe Pergjegjësitë:
    ● Prezanton dhe promovon produktet dhe shërbimet e kompanisë te klientët e rinj dhe
    ekzistues.
    ● Këshillon dhe orienton klientët mbi zgjidhjet më të mira duke u bazuar në kërkesat
    dhe nevojat e tyre.
    ● Raporton në mënyrë të rregullt mbi progresin e detyrave dhe aktivitetet e realizuara.
    ● Ndërton dhe ruan marrëdhënie të mira me institucionet dhe kompanitë e ndryshme në
    sektorin energjetik.
    ● Kryen analiza të tregut dhe identifikon mundësi të reja për zgjerimin e bazës së
    klientëve.
    ● Negocion kushtet e bashkëpunimit me klientët dhe partnerët sipas politikave të
    kompanisë.
    ● Përfaqëson kompaninë në takime, konferenca dhe evente të tjera biznesi.
    ● Është i gatshëm të udhëtojë për qëllime biznesi, sipas nevojës.
    Kriteret dhe Kualifikimet:
    ● Eksperiencë e mëparshme në shitje ose në një rol të ngjashëm, preferohet në sektorin
    energjetik.
    ● Njohuri të mira të produkteve dhe shërbimeve në fushën e energjisë.
    ● Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe negocimi.
    ● Aftësi për të ndërtuar dhe mirëmbajtur marrëdhënie të qëndrueshme me klientët dhe
    partnerët.
    ● Aftësi analitike për të identifikuar nevojat dhe trendet e tregut.
    ● Fleksibilitet dhe gatishmëri për të udhëtuar për qëllime biznesi.
    ● Njohuri të mira të paketës Microsoft Office dhe mjeteve të tjera digjitale të
    komunikimit.
    ● Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe për të arritur objektivat e përcaktuara.
    ● Patentë klasi B
    ● Gjuha: Angleze
    ● Mosha: 30+
    Shënime:
    Për të aplikuar për këtë pozicion ju lutem dërgoni CV-në tuaj në adresën: [email protected] me subjekt “Agjent Shitje”.
    Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë pune.
    *Çdo informacion që do të paraqesin kandidatet lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër, do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 datë 10.03.2008 “Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale” i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.​

Apply

Rruga Ndre Mjeda, Tirane

*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatet lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër, do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen
    dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 datë 10.03.2008 "Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale" i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.
Working...
X