Tirane, ofrohet vend pune Operator Call Center
Tirane
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Tirane, ofrohen vende pune Operator në Call Center9Dots Agency po kërkon operatorë Call Center të motivuar dhe me aftësi të shkëlqyera komunikuese për t'iu bashkuar ekipeve ndërkombëtare të disa prej call centers më prestigjioze në Tiranë. Kjo është një mundësi e shkëlqyer për ata që zotërojnë një ose më shumë nga gjuhët e mëposhtme dhe janë të interesuar të punojnë në role dhe fushata të ndryshme.
Gjuhët e Kërkuara:
Italisht;
Frëngjisht;
Spanjisht;
Greqisht;
Gjermanisht;
Anglisht.
Detyrat dhe Përgjegjësitë:
Menaxhimi i thirrjeve hyrëse dhe dalëse për fushata të ndryshme;
Dhënia e informacionit dhe asistencës për klientët sipas nevojave të tyre;
Përgjigjja ndaj pyetjeve dhe zgjidhja e problemeve të klientëve me profesionalizëm;
Ndjekja e skriptave dhe udhëzimeve të fushatës së caktuar;
Plotësimi i raporteve ditore mbi performancën dhe përfundimi i bisedave sipas standardeve të kompanisë.
Kërkesat:
Njohuri të mira të një ose më shumë nga gjuhët e kërkuara (të folur dhe të shkruar);
Përvojë në sektorin e Call Center-it ose shërbimit ndaj klientit është përparësi, por jo e domosdoshme;
Aftësi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese;
Fleksibilitet në punë me ndërrime të ndryshme dhe fushata të ndryshme;
Gatishmëri për të mësuar dhe përshtatur me skriptet e fushatave specifike.
Oferta:
Paga bazë: 700-1000 EURO në varësi të gjuhës dhe zyrës ku do të punoni;
Bonuse shtesë: % e bonusit ndryshon në varësi të performancës dhe zyrave specifike;
Mundësi për të punuar me kompani dhe klientë ndërkombëtarë;
Ambient pune dinamik dhe me mundësi zhvillimi profesional.
Nëse jeni të interesuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj duke përfshirë emrin e pozicionit për të cilin aplikoni në adresën tonë të emailit: [email protected] .
Bashkohuni me 9Dots Agency dhe filloni karrierën tuaj ndërkombëtare!
Apply
Tirane
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Tirane, ofrohen vende pune Operator në Call Center9Dots Agency po kërkon operatorë Call Center të motivuar dhe me aftësi të shkëlqyera komunikuese për t'iu bashkuar ekipeve ndërkombëtare të disa prej call centers më prestigjioze në Tiranë. Kjo është një mundësi e shkëlqyer për ata që zotërojnë një ose më shumë nga gjuhët e mëposhtme dhe janë të interesuar të punojnë në role dhe fushata të ndryshme.
Gjuhët e Kërkuara:
Italisht;
Frëngjisht;
Spanjisht;
Greqisht;
Gjermanisht;
Anglisht.
Detyrat dhe Përgjegjësitë:
Menaxhimi i thirrjeve hyrëse dhe dalëse për fushata të ndryshme;
Dhënia e informacionit dhe asistencës për klientët sipas nevojave të tyre;
Përgjigjja ndaj pyetjeve dhe zgjidhja e problemeve të klientëve me profesionalizëm;
Ndjekja e skriptave dhe udhëzimeve të fushatës së caktuar;
Plotësimi i raporteve ditore mbi performancën dhe përfundimi i bisedave sipas standardeve të kompanisë.
Kërkesat:
Njohuri të mira të një ose më shumë nga gjuhët e kërkuara (të folur dhe të shkruar);
Përvojë në sektorin e Call Center-it ose shërbimit ndaj klientit është përparësi, por jo e domosdoshme;
Aftësi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese;
Fleksibilitet në punë me ndërrime të ndryshme dhe fushata të ndryshme;
Gatishmëri për të mësuar dhe përshtatur me skriptet e fushatave specifike.
Oferta:
Paga bazë: 700-1000 EURO në varësi të gjuhës dhe zyrës ku do të punoni;
Bonuse shtesë: % e bonusit ndryshon në varësi të performancës dhe zyrave specifike;
Mundësi për të punuar me kompani dhe klientë ndërkombëtarë;
Ambient pune dinamik dhe me mundësi zhvillimi profesional.
Nëse jeni të interesuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj duke përfshirë emrin e pozicionit për të cilin aplikoni në adresën tonë të emailit: [email protected] .
Bashkohuni me 9Dots Agency dhe filloni karrierën tuaj ndërkombëtare!
Apply