Kërkojmë shitës/e
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Laprake | Spitali ushtarak | Dogana
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Sherbim Klienti
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Pozita e lirë: Shitës/e
Kompania ZHAKLIN SERVIS shpk, lider në tregun e pjesëve të këmbimit për elektro-shtëpiake dhe pajisje profesionale, është në kërkim të një shitës/e për të përforcur ekipin e shërbimit ndaj klientit. Kjo është një mundësi për të bashkëpunuar në një ambient tërësisht profesional dhe për të zhvilluar karrierën tuaj në një sektor inovativ.
Detyrat dhe Përgjegjësitë:
Komunikim i mire me klientët për të ofruar ndihmë dhe zgjidhje efektive për problemet e tyre.
Përgjigje në telefonata, e-maile dhe kërkesa të tjera të klientëve me miresjellje dhe profesionalizëm.
Menaxhim i porosive dhe mbikëqyrje e procesit të dërgesës.
Bashkëpunim me ekipin për të siguruar një përvojë sa më të mire për klientit.
Kërkesat:
Njohuri të programeve bazë të kompjuterit.
Mosha nga 25 deri në 40 vjeç.
Aftësi të mira komunikimi.
Ofrimi:
Pagesë shume e mire dhe kontratë pune afatgjatë.
Mundësi për të zhvilluar dhe për të përparuar në karrierë në një mjedis stimulues dhe të angazhuar.
Nëse jeni të interesuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën e-mail të dhënë më poshtë ose na kontaktoni në numrin e telefonit për më shumë informacion.
Ju falenderojmë për interesimin tuaj!
Kompania ZHAKLIN SERVIS shpk
Rruga Dritan Hoxha - Ndertesa 147,
Tiranë 2023, Albania
NIPT: L07323206C
Cel. +355 67 2038156
Website: www.zhaklinservis.al
E-mail: [email protected]
Apply
WhatsApp
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Laprake | Spitali ushtarak | Dogana
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Sherbim Klienti
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Pozita e lirë: Shitës/e
Kompania ZHAKLIN SERVIS shpk, lider në tregun e pjesëve të këmbimit për elektro-shtëpiake dhe pajisje profesionale, është në kërkim të një shitës/e për të përforcur ekipin e shërbimit ndaj klientit. Kjo është një mundësi për të bashkëpunuar në një ambient tërësisht profesional dhe për të zhvilluar karrierën tuaj në një sektor inovativ.
Detyrat dhe Përgjegjësitë:
Komunikim i mire me klientët për të ofruar ndihmë dhe zgjidhje efektive për problemet e tyre.
Përgjigje në telefonata, e-maile dhe kërkesa të tjera të klientëve me miresjellje dhe profesionalizëm.
Menaxhim i porosive dhe mbikëqyrje e procesit të dërgesës.
Bashkëpunim me ekipin për të siguruar një përvojë sa më të mire për klientit.
Kërkesat:
Njohuri të programeve bazë të kompjuterit.
Mosha nga 25 deri në 40 vjeç.
Aftësi të mira komunikimi.
Ofrimi:
Pagesë shume e mire dhe kontratë pune afatgjatë.
Mundësi për të zhvilluar dhe për të përparuar në karrierë në një mjedis stimulues dhe të angazhuar.
Nëse jeni të interesuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën e-mail të dhënë më poshtë ose na kontaktoni në numrin e telefonit për më shumë informacion.
Ju falenderojmë për interesimin tuaj!
Kompania ZHAKLIN SERVIS shpk
Rruga Dritan Hoxha - Ndertesa 147,
Tiranë 2023, Albania
NIPT: L07323206C
Cel. +355 67 2038156
Website: www.zhaklinservis.al
E-mail: [email protected]
Apply