Announcement

Collapse
No announcement yet.
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Tirane, ofrohet vend pune Specialiste Finance


  EPPC Albania kërkon një Specialiste Finance për klientin e saj, një nga furnizuesit më të mëdhenj të aviacionit.

  Përgjegjësitë kryesore:


  Përgatitja në mënyrë periodike e raporteve financiare;Rakordimin në sisteme të shitjeve ditore dhe lëshimin e faturave;Mbajtja e marrëdhënies me bankat si dhe kryerjen e transaksioneve bankare;Realizon të gjithë deklarimet në faqen e sistemit tatimor (TVSH-në, Bilancin, Tatimin në Burim, Sigurimet);Ndjekjen e proçedurave doganore dhe të rimbursimit të TVSH-së;Rakordimin e shitjeve mes kontabilitetit dhe tatimeve;Kryerjen e detyrave te lidhura me kontrollin tatimor.

  Kërkesat për këtë pozicion janë:


  Të ketë përfunduar studimet në Fakultetin e Ekonomisë, preferohet në degën Financë- Kontabilitet;Të ketë minimumi 5 vite eksperiencë pune (preferenciale do ishte përvoja në industrinë e hidrokarbureve);Të ketë njohuri shumë të mira të programeve të paketës Microsoft Office si dhe të programit Financiar SUN 6;Të ketë aftësi të forta teknike në kontroll financiar, kontabilitet dhe raportim;Të ketë aftësi të mira planifikuese, organizuese dhe komunikuese;Njohje shumë e mirë e gjuhës angleze (MUST).

  Si të aplikoni:

  Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në linkun që vijon:  Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj do të kualifikohet.


  Apliko
Working...
X