Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, kerkohet Inxhinier Elektrik

Tirane, kerkohet Inxhinier Elektrik
    Tirane

Tipi
    me orar te plote
    Fusha | Profili i punes
    Inxh. Elektrike | Elektronike
    Eksperienca

vetem me eksperience

Kastrati Group, një nga grupet më të mëdha dhe më të njohura të bizneseve në Shqipëri dhe rajon, i themeluar në vitin 1991,po kërkon të punesojë një Inxhinier Elektrik për zyrat e saj në Tiranë. Kompania është e angazhuar në sektorë të ndryshëm si energjia, nafta, ndërtimi, shërbimet dhe tregtia,dhe ka një histori të suksesshme si lider në industrinë e saj.
    Detyrat dhe përgjegjësitë:​
    Përgjegjës për proceset dhe aktivitetet qe lidhen me zhvillimin e projekteve elektrike.
    Harton skema elektrike dhe dokumentacionin teknik për projektet.
    Mbikëqyrë punimet elektrike në terren dhe siguron zbatimin sipas projektit.
    Bashkëpunon dhe koordinon me stafin inxhiniero-teknik pergjegjes të klientit.
    Koordinon, ndjek në vijimësi, monitoron kontratat për realizimin (design work) e projekteve elektrike nga palë të treta.
    Siguron përputhshmërinë me normat dhe rregulloret e sigurisë elektrike.
    Merr ne dorezim, miraton, apo asiston ne pergatitjen e “as-built” drawings.
    Përgatitja e raporteve teknike dhe dokumentacionit të dorëzimit të punimeve.
    Kualifikimet e kërkuara:​
    Diplomë universitare në Inxhinieri Elektrike ose fusha të ngjashme (preferohet master).
    Minimumi 7 vite eksperiencë në pozicion të ngjashëm.
    Aftësi të forta analitike dhe problem-zgjidhëse, me fokus në menaxhimin dhe zbatimin efikas të projekteve.
    Aftësi komunikimi, për drejtimin e grupeve të punës dhe koordinimin me bashkëpunëtorë e klientë.
    Përkushtim ndaj cilësisë dhe sigurisë, me orientim drejt rezultateve dhe përmirësimit të vazhdueshëm profesional.
    Çfarë ofrojmë:​
    Ambient pune dinamik dhe kreativ.
    Mundësi për rritje profesionale.
    Trajnime të vazhdueshme
    Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën [email protected] duke specifikuar në subjekt pozicionin për të cilen po aplikojnë.

Apply

Working...
X