Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Kërkoj punë si gazetar webi, të shkruaj artikuj për ndonjë revistë a gazetë javore e mujore, ose të punoj si gazetar i flashit informativ

Kërkoj punë si gazetar webi, të shkruaj artikuj për ndonjë revistë a gazetë javore e mujore, ose të punoj si gazetar i flashit informativ

Tirane

Tipi

part time

Fusha | Profili i punes

Gazetari | Komunikacion

Kërkoj punë si gazetar webi, të shkruaj artikuj për ndonjë revistë a gazetë javore e mujore, ose të punoj si gazetar i flashit informativ.

Përshëndetje, kërkoj punë si gazetar webi të shkruaj artikuj për ndonjë revistë a gazetë javore e mujore, ose të punoj si gazetar i flashit informativ. Kam ekpseriencë disa vjeçare në punën në web. Kam punuar në disa media informative përveç webit, në flashin informativ ose për breaking news. Kam eksperiencë si gazetar terreni në median e shkruar, ku kam mbuluar për disa vite sektorin e sociales edhe të ekonimisë, prandaj nëse ndonjë revistë ose gazetë javore ose mujore dëshiron të shtojë staf të më telefonojë.. Për shkak të disa rrethave familjare, për në web-in, 'flashin informativ ose lajmin e fundit' po kërkoj të punësohem në turnin e parë.

Njoh mirë dejtshkrimn e gjuhës shqipe, mund të zbardh deklaratat ose konferencat në kohë reale dhe mund të bëj lajmet nga bota duke ju referuar mendiave ndërkombëtare. Ju falëminderit! Nëse keni interes më thoni t’ju dërgoj një CV ose më kontaktoni në numrat e më poshtëm:

Tel: 0694786049 edhe whatsapp

Telefon: 0688541655

WhatsApp
Working...
X