Tirane, kërkoj vend pune kërkoj vend pune Tipi? | me orar te plote | turni II Freelancer
Tirane
Tipi
Tipi?me orar te ploteturni IIturni III (i nates)part timepart time mbasditepart time fundjaveInternship | vend praktikeremote | smartworking nga shtepiaHybrid working = zyre + remoteFreelancer | me projekt
Fusha | Profili i punes
Agjent udhetimi/TuristikMarketingPerkthim | Interpret
Gjuha
anglisht
Përshëndetje! Unë ofroj shërbime të ndryshme si guida turistike dhe shoqërim për të huaj në Shqipëri,
përkthime të thjeshta dhe ndihmë në përkthime nga/nga anglishtja,
ndihmë në të mësuarit e gjuhës (anglisht ose shqip),
tutoring për mësime bazë,
shkrim për përmbajtje (content writing),
copywriting,
menaxhim rrjetesh sociale,
krijim postimesh dhe ide për marketing online.
Gjithashtu ndihmoj me detyra të ndryshme online si kërkime në internet, mbushje formularësh, asistencë virtuale dhe detyra të tjera të thjeshta. Jam e gatshme të punoj me përkushtim!
--Me kontaktoni ne Gmail [email protected]
Ose nr 0693311038
Cel. : 0693311038
Contact
WhatsApp
Tirane
Tipi
Tipi?me orar te ploteturni IIturni III (i nates)part timepart time mbasditepart time fundjaveInternship | vend praktikeremote | smartworking nga shtepiaHybrid working = zyre + remoteFreelancer | me projekt
Fusha | Profili i punes
Agjent udhetimi/TuristikMarketingPerkthim | Interpret
Gjuha
anglisht
Përshëndetje! Unë ofroj shërbime të ndryshme si guida turistike dhe shoqërim për të huaj në Shqipëri,
përkthime të thjeshta dhe ndihmë në përkthime nga/nga anglishtja,
ndihmë në të mësuarit e gjuhës (anglisht ose shqip),
tutoring për mësime bazë,
shkrim për përmbajtje (content writing),
copywriting,
menaxhim rrjetesh sociale,
krijim postimesh dhe ide për marketing online.
Gjithashtu ndihmoj me detyra të ndryshme online si kërkime në internet, mbushje formularësh, asistencë virtuale dhe detyra të tjera të thjeshta. Jam e gatshme të punoj me përkushtim!
--Me kontaktoni ne Gmail [email protected]
Ose nr 0693311038
Cel. : 0693311038
Contact