Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Kërkoj punë me kohë të pjesshme si gazetar webi ose të shkruaj artikuj për ndonjë revistë ose gazetë javore e mujore

Kërkoj punë me kohë të pjesshme si gazetar webi ose të shkruaj artikuj për ndonjë revistë ose gazetë javore e mujore

Tirane

Tipi

part time

Fusha | Profili i punes

Gazetari | Komunikacion

Përshëndetje, kërkoj punë si gazetar webi, me kohë të pjesshme. Kam ekpseriencë disa vjeçare në punën në web. Kam punuar në disa media informative përveç webit, në flashin informativ ose për breaking news. Kam eksperiencë si gazetar terreni në median e shkruar, ku kam mbuluar për disa vite sektorin e sociales edhe të ekonimisë, prandaj nëse ndonjë revistë ose gazetë javore ose mujore paguajnë në bazë të artikujve, më telefononi.. Njoh mirë dejtshkrimn e gjuhës shqipe, mund të zbardh deklaratat ose konferencat në kohë reale dhe mund të bëj lajmet nga bota duke ju referuar mendiave ndërkombëtare. Nëse keni interes më thoni t’ju dërgoj një CV ose më kontaktoni në numrat e më poshtëm:

Tel: 0694786049 edhe whatsapp

Telefon: 0688541655

WhatsApp
Working...
X