Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Shërbime Profesionale të Redaktimit dhe Përkthimit – Cilësi e Lartë, e Përshtatur për Ju

Shërbime Profesionale të Redaktimit dhe Përkthimit – Cilësi e Lartë, e Përshtatur për Ju

Durres

Tipi

part time

Fusha | Profili i punes

Mesimdhenie | Pedagogji

Gjuha

anglisht

Eksperienca

vetem me eksperience

Redaktoj dhe përpunoj tekste, materiale apo përkthime online, duke ofruar një shërbim të cilësisë së lartë dhe të përshtatur
    sipas kërkesave specifike të klientit. Për çdo projekt, sigurohem që të përmbushen standardet më të larta të shkrimit profesional, përfshirë
    strukturimin e saktë të materialit, përmirësimin e qartësisë dhe rrjedhshmërisë, si dhe përshtatjen e tonit dhe stilit sipas audiencës së synuar.

Shërbimet e mia përfshijnë:
    - Redaktim gjuhësor dhe stilistik për një komunikim efektiv.
    - Përpunim dhe optimizim për publikime, artikuj, ese, dhe materiale profesionale.
    - Përkthime me saktësi dhe përshtatje kulturore, duke ruajtur kuptimin origjinal të tekstit.
    - Këshillim dhe sugjerime për përmirësimin e materialeve të dorëzuara.

Të interesuarit mund të kontaktojnë në numrin e telefonit për më shumë detaje rreth shërbimeve dhe mënyrës së bashkëpunimit.
    Jam i gatshëm të diskutoj nevojat dhe pritshmëritë tuaja për të ofruar një zgjidhje profesionale dhe të personalizuar.

Tel: 0686423520
    E-mail: [email protected]

Contact

WhatsApp

Mesime online ne lenden e gjuhes shqipe.
    Pergatitje per maturen shteterore.
    Ndihme ne zgjidhjen e detyrave.
    Seanca 1 falas

0686423520 | [email protected]
Working...
X