Tirane, kërkoj vend pune Shofer / Transport / Logjistikë
Tirane
Tipi
me orar te ploteturni IIturni III (i nates)part timepart time mbasditepart time fundjave
Fusha | Profili i punes
Agjent udhetimi/TuristikKorrier | ShperndaresShofer Kamioni | Autobusi
Gjuha
anglishtgjermanisht
Përshëndetje,
Jam në kërkim të një vendi pune si shofer ose në fushën e transportit dhe logjistikës.
Kam një eksperiencë të gjatë dhe të pasur në këtë profesion, duke kontribuar në kompani dhe institucione prestigjioze.
Për më shumë se 10 vite kam punuar si shofer në Aeroportin e Tiranës, duke transportuar stafin e Austrian Airlines, si dhe kam shërbyer si shofer për personelin dhe të ftuarit e Sheraton Tirana.
Gjatë kësaj kohe kam zhvilluar aftësi të rëndësishme si:
Puntualitet dhe përkushtim ndaj detyrave.
Kujdes dhe besueshmëri, duke siguruar gjithmonë një udhëtim të sigurt.
Përshtatje me kërkesat e klientëve dhe kolegëve në ambiente të ndryshme pune.
Nëse kërkoni një profesionist me përvojë, i cili e trajton punën me seriozitet dhe korrektësi, ju ftoj të më kontaktoni në numrin e mëposhtëm:
+355672952043
Faleminderit për kohën dhe vëmendjen!
Besniku
WhatsApp
Tirane
Tipi
me orar te ploteturni IIturni III (i nates)part timepart time mbasditepart time fundjave
Fusha | Profili i punes
Agjent udhetimi/TuristikKorrier | ShperndaresShofer Kamioni | Autobusi
Gjuha
anglishtgjermanisht
Përshëndetje,
Jam në kërkim të një vendi pune si shofer ose në fushën e transportit dhe logjistikës.
Kam një eksperiencë të gjatë dhe të pasur në këtë profesion, duke kontribuar në kompani dhe institucione prestigjioze.
Për më shumë se 10 vite kam punuar si shofer në Aeroportin e Tiranës, duke transportuar stafin e Austrian Airlines, si dhe kam shërbyer si shofer për personelin dhe të ftuarit e Sheraton Tirana.
Gjatë kësaj kohe kam zhvilluar aftësi të rëndësishme si:
Puntualitet dhe përkushtim ndaj detyrave.
Kujdes dhe besueshmëri, duke siguruar gjithmonë një udhëtim të sigurt.
Përshtatje me kërkesat e klientëve dhe kolegëve në ambiente të ndryshme pune.
Nëse kërkoni një profesionist me përvojë, i cili e trajton punën me seriozitet dhe korrektësi, ju ftoj të më kontaktoni në numrin e mëposhtëm:
+355672952043
Faleminderit për kohën dhe vëmendjen!
Besniku