Tirane, shes SUV Land Rover Discovery Sport PHEV Benzin, e zeze automatik Kondicioner 30017 km 54.500 € (Shitet nga Diplomat)
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Qyteti Studenti | Sauk
Tipi
SUV
Marka
Land Rover
Viti
2023
Cmimi Euro
54500
€
Land Rover Discovery Sport P300e, Model 2023, Paket HSE R-Dynamic, 30.000 km Informacione të Përgjithshme Për shitje, një makinë shumë e pastër dhe e mirëmbajtur, Land Rover Discovery Sport P300e, model 2023. Me vetëm 30,000 km, kjo makinë bie në sy me motorin e saj Plug-in Hybrid, i cili kombinon fuqinë dhe efikasitetin e karburantit. Paketa elegante dhe sportive HSE R-Dynamic, me ngjyrën e jashtme të zezë dhe tapicerinë e brendshme të zezë, ofron një përvojë drejtimi estetike dhe luksoze. Karakteristikat Kryesore * Motor dhe Performancë: Falë teknologjisë së fuqishme dhe efikase të motorit Plug-in Hybrid (P300e), makina ofron si performancë të lartë, ashtu edhe konsum të ulët të karburantit. Mund të përshkoni deri në 55 km vetëm me modalitetin e drejtimit elektrik. * Pajisje dhe Komoditet: Me paketën më të lartë HSE R-Dynamic, makina ofron shumë veçori luksoze dhe teknologjike. * Sedilje elektrike me memorje: Sediljet e shoferit dhe pasagjerit të përparmë janë të rregullueshme me energji elektrike dhe kanë funksion memorje. * Tavan Panoramik prej Xhami: Tavani i gjerë prej xhami shton ndjesinë e hapësirës dhe i bën udhëtimet më të këndshme. * Sedilje të Përparme me Ngrohje dhe Timon me Ngrohje: Ofron një udhëtim të rehatshëm në mot të ftohtë. * Kamera Për Pasqyrën e Pasme dhe Sensorë Parkimi: Me sensorët e parkimit të përparmë dhe të pasmë, si dhe me kamerën e pasme me rezolucion të lartë, parkimi është shumë i lehtë. * Pasqyrat anësore që lëvizin kur ndryshohen marshet për kthim mbrapa: Lehtëson parkimin. * Sistem Zëri Meridian: Kënaqësia juaj muzikore rritet me sistemin e zërit me cilësi të lartë. * Karikim pa fishë: Mund të karikoni telefonin tuaj pa fishë. * Panel dixhital instrumentash: Ekran dixhital që shfaq qartë të gjitha informacionet për shoferin. * Asistent për Ruajtjen e Korsisë dhe Sistemi i Paralajmërimit për Pikën e Verbër: Sisteme aktive sigurie që rrisin sigurinë gjatë drejtimit. * Hyrje dhe Ndezje pa Çelës: Mund të hyni dhe ndizni makinën lehtësisht edhe kur çelësi është në xhep. * Fenerë LED adaptivë * Disqe alumini 20” R-Dynamic * Dera elektrike e bagazhit * Paneli i instrumentave plotësisht dixhital * Përputhshmëri me Apple CarPlay & Android Auto * Kontroll adaptiv i lëvizjes Detajet * Ngjyra: Santorini e zezë (Jashtë) dhe lëkurë e zezë (Brenda) * KM: 30.000 km * Motori: Plug-in Hybrid (Benzinë + Elektrik) * Fuqia: 309 HP * Transmisioni: Automatik * Tërheqja: 4x4 (AWD) * Garancia: Ka garanci të vazhdueshme të fabrikës. * Mirëmbajtja: Të gjitha mirëmbajtjet janë kryer në servis të autorizuar. * Gjendja: Pa lyerje, pa ndryshime dhe pa dëmtime të regjistruara. Kjo makinë është zgjidhja ideale për ata që kërkojnë rehati dhe performancë superiore si në qytet ashtu edhe në udhëtime të gjata. I urojmë fat blerësit. Kontakt: Për informacione të detajuara dhe për të parë makinën, ju lutemi kontaktoni. (Jam shumë i kënaqur nga makina, e shes për arsye se po më përfundon detyra ime në shqipëri.)
Cel. : +355673796290