Tirane, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 9, 70 m² (Qender)
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Qender
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
70
m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati
9
I pozicionuar në zemër të Tiranës në një nga zonat më të kërkuara të qytetit,Sheshin Skenderbej, në një Objekt të ri banimi dhe shërbimi i standarteve më të larta të inovacionit në ndërtim, me 9,12 dhe 13 kate mbi tokë dhe 4 kate parking nëntokësor, ky apartament elegant me pamje kartoline, i rrallë në llojin e tij, ofron një eksperiencë unike.
Pamja e lirë, vendndodhja strategjike dhe aksesi i lehtë në të gjitha shërbimet e nevojshme, e bëjnë këtë apartament zgjedhjen ideale për këdo që kërkon një mënyrë jetese komode dhe moderne, duke pasur luksin e të jetuarit në qendër të kryeqytetit.
Apartamenti i tipit 1+1 ndodhet në katin e 9-të, perbehet nga nje sallon i hapur me kuzhine dhe akses në verandë me pamje fantastike nga sheshi Skenderbej, një dhome gjumi dopio dhe 1 tualet.
Një element i veçantë i këtij apartamenti është lartësia prej 3.10 metra, e rezervuar vetëm për këtë kat.
Përshkrimi teknik:
* Standardet më të larta të inovacionit në ndërtim ku betoni i markave më të larta do të përdoret.
* Fasadë e ventiluar me veshje strukturore me shtresë termoizoluese dhe pllakë qeramike HT.
* Dritaret janë të pajisura me xham termik me këllëf alumini, xham triplex të mbushur me gaz argon që mundëson izolim termik dhe akustik, grilë me membranë akustike.
* Sistemi i ngrohjes me chiller.
* Rregulloret më të fundit evropiane për sistemet e mbrojtjes nga zjarri.
* Shtresat e dyshemesë së ndërkateve janë të pajisura me membranë izoluese të zërit.
* Zonat rekreative me sipërfaqe të gjelbra dhe stola.
Informacion mbi apartamentin:
* Kati 9 Banim
* Sipërfaqja e apartamentit (Bruto): 69,3 m²
* Sipërfaqja e apartamentit (Neto): 57,9 m²
Apartamenti disponon:
* Ambient ndenje
* Ambient gatimi
* 1 Dhomë gjumi
* 1 Tualet
* 1 Ballkon me pamje nga Sheshi Skenderbej
Për një vizitë në pronë, na kontaktoni!
Cel. : 0692268458