Announcement

Collapse

Njoftim

Pershendetje Vizitore,

Nese njoftimi juaj nuk duhet te jet online , na kontaktoni me email me link e njoftimit ne [email protected].
See more
See less
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, shitet Vile 2 Katshe Kati 2, 657 m² 570.000 € (rruga ramazan toptani)

Tirane, shitet Vile 2 Katshe Kati 2, 657 m² 570.000 € (rruga ramazan toptani)

Tirane

Nr. Njesia - Zona me e afert?

5 Liqeni thate | Kopshti Botanik

Tipi

Vile

Siperfaqja m²

657

Nr dhoma

3+1

Kati

Kati

2

Cmimi Euro

570000

Vilat SeeDrita zënë dy parcelat e fundit në kuotën më të ulët në anën veri-perëndimore të kompleksit, si një variant më i zvogëluar i vilës SeeEra. Vilat SeeDrita kanë një plan arkitektonik të projektuar me kujdes, që përfshin dy kate dhe një kat nëntokë. Në katin e përdhe, qendrën e zë zona e gjallë e ditës, që përfshin hapësirat tërheqëse të dhomës së ndenjës, ngrënies dhe gatimit, të plotësuara nga një tualet. Duke u ngjitur në katin e sipërm, do të gjeni zonën e qetë të natës me dhoma gjumi dhe tualete. Në katin nëntokë gjenden hapësirat e shërbimit, si: lavanderi, depo, palestër dhe vendparkim. Në planin e përgjithshëm mjeshtëror të vilës, hapësirat e gjelbëruara përshkojnë me hijeshi të gjithë ndërtesën. Qasja në këto vila të mrekullueshme është e vendosur në mënyrë strategjike nga ana jugore, duke lejuar që hapësira e gjelbëruar dhe oborri i pasëm i shtëpisë të mbeten të paprekura dhe të lira, duke i ofruar vilës një pamje panoramike.

Për më shumë informacion na kontaktoni.

Cel. : 0688322604

WhatsApp
Working...
X