Tirane, shitet apartament 3+1 Kati 2, 193 m² 617.600 € (APARTAMENT 3+1 NE SHITJE TEK ALTANA RESIDENCE)
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Liqeni | Rr. Kosovareve | Petro Nini
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
193
m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati
2
Cmimi Euro
617600
€
Nese deshironi te jetoni ne zonen me kryesore te qytetit,nderthurur me pamjet mbreselenese te saj,ne ju ofrojme apartamentet me te reja te tipologjise 3 +1 tek Altana Residence.
Planimetri te mireshfrytezuara,qe sjellin elegancë moderne të rafinuar me dritë natyrale që derdhet përmes dritareve nga dyshemeja deri në tavan.
Se bashku me apartamentet,vijne per ju dhe opsioni i postit te parkimit,me cmim ekstra,duke i dhene zgjidhje te perhershme mjetit tuaj.
Ky është vendi për të gjetur lumturinë. Nëse dikush nuk e gjen këtu, nuk e gjen askund.
Prezantimi i një mënyre moderne të jetesës, një komunitet që i jep vlerë si hapësirave bashkëkohore ashtu edhe atyre të gjelbra, duke krijuar një lidhje midis strukturave të brendshme moderne dhe të gjelbra komunale, si dhe natyrës së jashtme dhe jetës së qytetit.
E lidhur mirë me autostradën e re dhe me qytetin e brendshëm dhe të jashtëm, do të gjeni Liqenin Artificial të Tiranës vetëm pak më larg. I pozicionuar perfekt për të kombinuar qytetin eklektik dhe natyrën qetësuese.
[3:09 PM, 6/7/2024] Klodjana Marko: Nëse dëshironi të jetoni në zonën më kryesore të qytetit, ndërthurur me pamjet mbresëlënëse të saj, ne ju ofrojmë apartamentet më të reja të tipologjisë 3+1 tek Altana Residence.
Cel. : 0697536146