Okazion. Shitet 2+1 tek Mei’s Garden Rezidence. Fusha Avioacionit
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Fusha Aviacionit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
127
m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati
3
Cmimi Euro
178700
€
Okazion! Shitet Apartament 2+1 tek Mei’s Garden Residence (Fusha Aviacionit)
Përshkrimi:
Shitet apartament 2+1 në një nga komplekset më të reja dhe me kërkesë të lartë në Tiranë, tek Mei’s Garden Residence (Fusha Aviacionit). Ky apartament ofron një mundësi të shkëlqyer për ata që kërkojnë komoditet, cilësi dhe pozicionim strategjik. Me një sipërfaqe të bollshme prej 127,67m², ky apartament është ideal për ata që dëshirojnë hapësira të mëdha dhe një planimetrinë funksionale.
Karakteristikat kryesore:
Sipërfaqe bruto: 127,67m²
Orientimi: Juglindje dhe Veriperëndim, duke ofruar ndriçim natyral dhe ajrosje të shkëlqyer gjatë gjithë ditës
Organizimi: Salloni i bollshem me ambientin e gatimit, dy dhoma gjumi, dy tualete dhe tre ballkone për më shumë komoditet dhe hapësirë
Statusi i ndërtimit: Karabina – përfundimi pritet në vitin 2027
Cilësia e ndërtimit është premium, me vetrat të ventiluar për të rritur efikasitetin energjetik dhe komoditetin brenda apartamentit. Firma ndërtuese ka mbi 20 vjet eksperiencë dhe është një nga më të mirat dhe më seriozet në tregun e ndërtimit.
Pozicionimi i apartamentit është tepër i favorshëm, me:
Akses të drejtpërdrejtë në zgjatimin e Bulevardit, vetëm 5 minuta në këmbë kur të mbarojnë punimet, dhe 15 minuta në këmbë deri në kryqëzimin e 21 Dhjetorit
Shkolla dhe kopësht publik vetëm 300 metra larg
Ky apartament është një mundësi fantastike për ata që kërkojnë një investim të sigurt dhe të qëndrueshëm.
Çmimi: 178.700 euro
Për informacion dhe vizita, kontaktoni në numrin: +355 68 203 6667
Mos e humbisni këtë mundësi!