Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Durres, shes Vile 2+1+Ballkon Kati 2, 1.258 m² 1.900.000 € (San Pietro Residence - Gjiri i Lalezit)

Durres, shes Vile 2+1+Ballkon Kati 2, 1.258 m² 1.900.000 € (San Pietro Residence - Gjiri i Lalezit)

Durres

Tipi

Vile

Siperfaqja m²

1258

Nr dhoma

4+1

Kati

Kati

2

Cmimi Euro

1900000

Elite Villa: 3 kate & Pishine San Pietro Residence - Gjiri i Lalezit | Ne vije te Pare nga Deti

Shitet: Vile Elitare 3- Kateshene San Pietro Residence - Gjiri i Lalezit ( me Pishine ) Ne vije te Pare || Ne zone Premium - Ndertimi eshte ne Faze Perfundimtare VILA KA HIPOTEKE

Q5077

Ndarja e Kateve:

Kati Perdhe: 1 Kuzhine Vec, 1 Dhome, 1wc & Depo
    Kati 1: 3 Dhoma, 3 Tualete, Garderobe & 4 Ballkone
    Kati2: 2 Dhoma, 2 Tualete & Garderobe

Sip. Totale e Prones: 1,258 m2

Sip. Kati Perdhe: 176,5 m2
    Sip. Kati 1: 195,9 m2
    Sip. Veranda: 17.3 m2
    Sip. Kati 2: 33 m2
    Sip. Veranda e katit 2: 81.6 m2

Sip. Totale: 405,4 m2
    Sip. Verande: 98.9 m2

TOP VILA e San Pietro Residence ka super vendondhje ne Zonen Premium qe ka disa avantazhe

Avantazhet e zonës Premium:
    Apartamentet dhe vilat që ndodhen në zonën Premium të Resortit, ngjitur me Hotelin me 5 yje, Melia, kanë disa avantazhe krahasuar me me pjesën tjetër rezidenciale, si:
    Hyrje e kontrolluar dhe e ndarë nga zona tjetër, duke i dhënë më shumë privatësi dhe siguri çdo njësi apartamenti apo vile
    Standard më i lartë në ndërtim, me materiale më cilësore
    Zonë ekologjike, pa lëvizje makinash ndërmjet, duke e bërë zonën më të sigurt dhe për fëmijët tuaj
    Kartë aksesi për shërbimet në hotelin Melia, me 10% ulje për apartamentet dhe 15% ulje për vilat e zonës premium

Cmimi: 1,900,000 Euro ( 1.9 Milion € )

Cel. : 0685451010

Contact

WhatsApp

New Bllok - Real Estate
    Rr. Vaso Pasha, Bllok, Tirane
    [email protected]
Working...
X