Tirane, shitet 1+1 Kati 9, 70 m² 325.000 € (sheshi skenderbe)
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Qender
Siperfaqja m²
70
m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati
9
Cmimi Euro
325000
€
I pozicionuar në zemër të Tiranës, në një nga zonat më të kërkuara të qytetit, ky apartament ndodhet në një kompleks të ri banimi dhe shërbimi me standardet më të larta të inovacionit në ndërtim. Pallati ka 9, 12 dhe 13 kate mbi tokë, si dhe 4 kate parkimi nëntokësor.
Ky apartament elegant, me pamje të jashtëzakonshme, ofron një eksperiencë unike. Pamja e tij si një kartolinë, pozita strategjike dhe qasja e lehtë në të gjitha shërbimet e nevojshme, e bëjnë këtë apartament zgjedhjen ideale për ata që kërkojnë një stil jetese modern dhe komod, me luksin për të jetuar në qendër të kryeqytetit.
Pozita: Kati i 9-të
Sipërfaqe: Apartament 1+1
Përbërja: Dhomë ndenje e hapur me kuzhinë dhe dalje në verandë me pamje fantastike mbi Sheshin Skënderbej, dhomë gjumi e dyfishte dhe një tualet.
Element i veçantë: Lartësia e katit është 3.10 metra, e rezervuar vetëm për këtë apartament.
Ky apartament ofron mundësinë për të jetuar në një ndërtesë moderne dhe të re, me kushte të shkëlqyera dhe në një nga zonat më të zhvilluara të Tiranës. Për më shumë informacion dhe vizita, na kontaktoni!
Kullat Binjake, Kati 2
Cel. : +355676770475
Listo ofertat e Dielli Real Estate