Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Vlore, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 3, 67 m² (Lungomare)

Vlore, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 3, 67 m² (Lungomare)

Vlore

Tipi

apartament

Siperfaqja m²

67

Nr dhoma

1+1

Kati

Kati

3

Cmimi Euro

2200

Ky apartament 1+1 me sipërfaqe 67.3 m² ndodhet në një lokacion të jashtëzakonshëm, në zemër të Lungomares, dhe ofron një pamje fantastike nga deti. Apartamenti është pjesë e një pallati që ndodhet në fazën e fundit të ndërtimit dhe garanton një cilësi të lartë të materialeve dhe përfundimeve, një standard që e bën këtë projekt të veçantë në qytetin e Vlorës.

Ndërtesa është ndërtuar me kujdes të veçantë, duke përdorur materiale të cilësisë më të lartë për të ofruar një ambient modern dhe të rehatshëm. Ky apartament është ideal për ata që kërkojnë një hapësirë të rehatshme për jetesë, me akses të lehtë në plazh dhe të gjitha shërbimet që ofron Lungomare, një nga zonat më të kërkuara për turizëm dhe jetesë në qytetin e Vlorës.

Kjo mund të jetë mundësia juaj e shkelqyer për të investuar në një pronë me vlerë të lartë, që gjithashtu ofron një pamje mbresëlënëse të detit të Jonit.

Përveç apartamentit, disponojme edhe një post parkimi, i cili është në dispozicion për një vlerë prej 2000€ për m². Kjo është një mundësi e shkëlqyer për t'u siguruar që keni një vend parkimi të dedikuar në një zonë kaq të kërkuar, si Lungomare, ku parkimi mund të jetë shpesh i vështirë. Post parkimi është një shtesë shumë e dobishme që shton vlerën e pronës dhe e bën ofertën akoma më atraktive.

Cel. : 069 44 11 311

WhatsApp
Working...
X