Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, shes apartament 2+1 Kati 9, 98 m² 146.400 € (Fusha e Aviacionit)

Tirane, shes apartament 2+1 Kati 9, 98 m² 146.400 € (Fusha e Aviacionit)

Tirane

Nr. Njesia - Zona me e afert?

7 Fusha Aviacionit

Tipi

apartament

Siperfaqja m²

98

Nr dhoma

2+1

Kati

Kati

9

Cmimi Euro

146400

**Përshkrimi i Apartamentit për Shitje**

**Shitet Apartament 2+1 në Fushën e Aviacionit**

Apartamenti ndodhet në katin e 9-të të një godine moderne në zonën e preferuar të Fushës së Aviacionit, një nga zonat më të kërkuara për banim në Tiranë. Me një sipërfaqe neto prej **87.76 m²** dhe sipërfaqe bruto prej **97.60 m²**, ky apartament ofron hapësirë të bollshme dhe të organizuar në mënyrë të përkryer për një jetë komode dhe funksionale.

**Përbërja e Apartamentit:**
    - **Dhoma ndenjeje e bollshme**, e cila lidhet në mënyrë organike me kuzhinën dhe zonën e ngrënies.
    - **2 dhoma gjumi**, ideale për një familje, duke ofruar rehati dhe privatësi.
    - **1 banjo moderne**, e pajisur me të gjitha aksesorët e nevojshëm.
    - **1 ballkon**, që ofron pamje të qartë dhe të bukur të zonës përreth, duke e bërë këtë hapësirë ideale për të shijuar momente relaksi.

**Karakteristikat e Ndërtesës:**
    - Ndërtesë e re dhe e mirëmbajtur.
    - Ashensor bashkëkohor, që ofron lehtësi në lëvizje.
    - Pozicion strategjik, që ofron qetësi dhe njëkohësisht afërsi me rrugët kryesore të qytetit.

**Çmimi:**
    Apartamenti ofrohet për shitje me çmimin prej **1500€/m²**, duke e bërë një investim të shkëlqyer në një nga zonat më dinamike të kryeqytetit.

Ky apartament është zgjedhja ideale për ata që kërkojnë një ambient të rehatshëm, me hapësira të ndriçuara dhe të mirëorganizuar, duke kombinuar komoditetin me avantazhet e një lokacioni të favorshëm.

Mos humbisni mundësinë për ta bërë këtë apartament shtëpinë tuaj të re! Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë, ju lutemi na kontaktoni.

Cel. : 00355694001332

WhatsApp
Working...
X