Vlore, shitet apartament+verande | Penthouse 1+1+Aneks+Ballkon Kati 9, 115 m² 230.000 € (Dhimiter Konomi)
Vlore
Tipi
apartament+verande | Penthouse
Siperfaqja m²
115
m²
Kati
Kati
9
Cmimi Euro
230000
€
Ju prezantojmë këtë papafingo të mrekullueshme që ndodhet në rrugën Dhimitër Konomi, një nga zonat më të kërkuara dhe të qeta të qytetit. Kjo pronë unike ofron një kombinim të përkryer të komoditetit, stilit dhe një pamje të jashtëzakonshme nga deti, duke krijuar ambientin ideal për jetesë.
Karakteristikat e Pronës
Sipërfaqja dhe Struktura:
Papafingo ndodhet në një ndërtesë moderne dhe është organizuar në mënyrë funksionale për të ofruar hapësira të bollshme dhe të rehatshme. Përbëhet nga një sallon i madh dhe i ndriçuar mirë, një kuzhinë e kompletuar me të gjitha pajisjet e nevojshme, një dhomë gjumi e rehatshme dhe një tualet modern.
Veranda:
Një nga asetet më të vlefshme të kësaj prone është veranda e madhe, e cila ofron pamje të papenguar drejt detit. Kjo hapësirë e jashtme është ideale për relaksim, shijimin e kafesë së mëngjesit, apo organizimin e mbrëmjeve me miqtë dhe familjen.
Mobilimi:
Papafingo është tërësisht e mobiluar me një stil modern dhe elegant, duke përfshirë të gjitha pajisjet e nevojshme për një jetesë komode dhe të këndshme. Mobiljet janë zgjedhur me kujdes për të ofruar funksionalitet dhe estetikë të lartë.
Dokumentacioni:
Prona disponon dokumentacion të rregullt hipotekor, duke garantuar një proces të shpejtë dhe të sigurt blerjeje.
Kjo papafingo është një mundësi e shkëlqyer për ata që kërkojnë një vendbanim të qetë dhe luksoz pranë detit.
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë, ju lutem na kontaktoni.
Cel. : 069 441 1311