Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, shitet apartament 2+1+Ballkon Kati 7, 133 m² 199.000 € (ISH PARKU ATOBUZAVE)

Tirane, shitet apartament 2+1+Ballkon Kati 7, 133 m² 199.000 € (ISH PARKU ATOBUZAVE)

Tirane

Nr. Njesia - Zona me e afert?

7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori

Tipi

apartament

Siperfaqja m²

133

Nr dhoma

2+1

Kati

Kati

7

Cmimi Euro

199000

Shitet, Apartament 2+1+2, Riverside Residence PRO+45771

Shitet, Apartament 2+1+2, Riverside Residence Pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara dhe më të zhvilluara në kryeqytet, Kompleksi Tirana Riverside 1 është ideuar dhe projektuar nga studiot italiane më prestigjioze të arkitekturës dhe ndërtimit. Një kompleks banimi dhe shërbimesh 10 kate + 3 kate nën tokë. Informacion mbi apartamentin: • Sipërfaqja bruto: 132.81m2. • Sipërfaqja neto: 108.29 m2 • Kati 7 Organizimi: • Ambient ndenje • Ambient gatimi • 2 DhomA gjumi • 2 Tualete • 2 Ballkon Cilësime të tjera: • Pozita strategjike me aksesin e plotë dhe të lehtë në infrastrukturë • Banorët dhe miqtë e Tirana Riverside 1 do të jetojnë në një harmoni të shëndetshme ndërmjet elegancës së stilit, gjallërisë së ngjyrave, jetës komunitare dinamike dhe privacisë së familjes • Hapësira rekreative, sociale e edukative për të gjitha grupmoshat e banorëve • Qendra Tregtare në brendësi të Tirana Riversidë 1 do t’i shërbejë komunitetit dhe komuniteteve urbane përreth duke e shndërruar atë në qendrën ekonomike dhe shoqërore të të gjithë zonës, ku investimi shpërblehet me vlerë ekonomike dhe status shoqëror • Kompleksi perfundon ne fund te vitit 2026 Për me shume informacione, na kontaktoni.

WhatsApp

Rruga Sami Frashëri,
    pranë Drejtorisë së Policisë, Tiranë
    Cel: 0693412557
Working...
X