UNIK: 1+1 BUZE DETIT, đź“ŤQerret - Durres, ne vije te Pare | Pamje Fantastike nga Deti || Pallati me Premium ( Mundesi Blerje Garazhi )
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
53
m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati
6
Cmimi Euro
145000
€
Shitet Apt: UNIK/ ULTRA MODERN, NE VIJE TE PARE QERRET, DURRES ( 1+1 ) me Pamjen më Fantastike në të gjithë Gjirin e Durrësit, Qerretit & Golemit ( Pamje 360° ), 100% të lirë dhe të pacënueshme, Horizont i gjerë. BUZE DETIT
- Ultra Pallat, Cilësisë Maksimale të ndërtimit, me fasilitete si Restorante, Bare , Pishina - fiks poshte Pallatit & Investimet qe jane bere Brenda Apartament jane marre te gjitha ne France
- Ka Mundësi Blerje Garazhdi dhe Mundësi Blerje 2+1 me të njëjtën Pamje dhe të njëjtin investim****
Q4756
Te dhenat e ndarjes:
- 1 Sallon + Kuzhinë
- 1 Dhomë Gjumi
- 1 Tualet
- 1 Ballkon
- 1 Korridor
- 1 PARKIM EXTRA ÇMIMIT
- Sipërfaqja BRUTO : 53 m²
- Sipërfaqja NETO : 46.80 m²
- Sipërfaqja e Përbashkët : 6.20 m²
- Pallati : i Ri
- Kati i apartamentit : 6 Teknik
- Katet e pallatit : 7
- Orientimi : Veri - Lindje
- Ashensor : PO
- Viti ndërtimit : 2018
- I INVESTUAR NĂ« DETAJE DHE ME HIPOTKĂ‹*
- I INVESTUAR NË DETAJE : pllaka cilësore të marra në francë, sapo lyer, Spote, ndriçim leed, tavane të varura, vetrata akustike & termike, kuzhina e kompletuar, Dhoma gjumit e kompletuar, sistem kondicionimi, tualetet inkaso me pllaka të marra në francë
- Qerreti një zonë në Zhvillim e sipër, Pozicion Strategjik dhe shumë e aksesushme ( 55 km nga Qendra Tiranës) 25 km nga Porti ( Durrës Jaht Marina)
- Vitet e Fundit janë ndërtuar shumë pallate të reja dhe shtuar shumë fluksi i investimeve si Resorte, Hotele, Pallate dhe zgjerimi i Bregdetit dhe plazhit
- Një Zonë e qetë me ajër të pastër, Apartamenti të ofron dhe një relaks të paparë por dhe mundësi shumë e mirë investimi për qira/booking/airbnb/hoteleri.
- Apartamenti më unik dhe më i pakrahasueshëm në të gjithë tregun e Qerrit, Golemi & Durrësit
- Zona në Rreze 50 m ofron të gjitha fasilitetet : Plazhin, Kafe, Pishina, Lounge, Restorante, shërbimet etj
- ÇMIMI : 145.000€ ( padiskutushëm)
- PĂ‹R MĂ‹ SHUMĂ‹ INFO KONTAKT WHATSAPP OSE TEL 068 47 800 43
Cel. : 0684780043
Â
Contact
New Bllok - Real Estate
Rr. Vaso Pasha, Bllok, Tirane
[email protected]