Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, jepet me qera apartament 2+1+Ballkon Kati 9, 92 m² 750 € (Rruga e Kosovareve)

Tirane, jepet me qera apartament 2+1+Ballkon Kati 9, 92 m² 750 € (Rruga e Kosovareve)
    Tirane
    Nr. Njesia - Zona me e afert?
    5 Liqeni | Rr. Kosovareve | Petro Nini
    Location Rruga + Nr.
    Rruga e Kosovareve
    Tipi
    apartament
    Siperfaqja m²
    92

Nr dhoma
    2+1
    Kati
    Kati

9
    Cmimi Euro
    750

Jepet me qira apartament 2+1 i mobiluar në Rrugën e Kossovarëve, në një zonë të qetë, të sigurt dhe shumë të preferuar për banim. Prona ndodhet në një pallat komod me hapësirë të bollshme dhe ofron një ambient të këndshëm për jetesë. Vendndodhja është një nga avantazhet kryesore, me afërsi të menjëhershme me Liqenin Artificial, duke krijuar mundësi për shëtitje dhe një stil jetese më të qetë, me më shumë gjelbërim dhe ajër të pastër.Afërsia me Unazën e Madhe siguron gjithashtu akses të shpejtë dhe të lehtë drejt zonave të ndryshme të Tiranës. Zona kombinon qetësinë dhe komoditetin e banimit me lidhjen e mirë me pjesën tjetër të qytetit.Apartamenti është zgjedhje ideale për familje ose profesionistë që kërkojnë një banesë të rehatshme, të mirëpozicionuar dhe gati për banim.Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, kontaktoni
    IllyrianHome Real Estate
    .
    Karakteristikat e Pronës​
    Apartament ndëtim me 2 ashensorë
    Kati: 9
    2 ballkone
    Orientim Jug-Lindje
    2 kondicionerë
    I mobiluar
    Sapo i lyer
    Elektroshtëpiake të reja
    Pranë Parkut të madh të Tiranës