Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, jepet me qera nga Pronari, pa-komision apartament 2+1+Ballkon Kati 3, 90 m² 650 € (Sheshi Shtraus (Xhamlliku)

Tirane, jepet me qera nga Pronari, pa-komision apartament 2+1+Ballkon Kati 3, 90 m² 650 € (Sheshi Shtraus (Xhamlliku)

Tirane

Location Rruga + Nr.

Sheshi Shtraus (Xhamlliku

Tipi

apartament

Siperfaqja m²

90

Nr dhoma

2+1

Kati

Kati

3

Cmimi Euro

650

Jepet me qera apartament 2+1, totalisht i ri dhe i pabanuar më parë, i ndodhur në zonën e Ali Baushit, Tiranë. Ngjitur me posten è BRRYLIT Apartamenti është i mobiluar me një stil modern, ku ndërthuret rehatia me estetikën "minimalist & cozy".
    Organizimi i Brendshëm:
    Salloni & Kuzhina: Ambient "Open Space" mjaft i ndriçuar. Kuzhina është funksionale me detaje druri dhe e kompletuar me të gjitha pajisjet (frigorifer, pianurë, aspirator). Salloni ka një divan këndor komod me ngjyrë jeshile ulliri dhe kënd TV.
    Dhoma Matrimoniale: E bollshme, me krevat dopjo, parket natyral dhe gardrobë të madhe. Ka dalje direkte në ballkon.
    Dhoma e dytë: E pajisur me dy krevate tek dhe dollapë të integruar, ideale për fëmijë ose si dhomë miqsh.
    Tualeti:, pajisje hidrosanitare të reja dhe makinë larëse.
    Ballkoni: Hapësirë e madhe me pamje të lirë nga qyteti.
    Karakteristika Kryesore:
    Investim i ri: Çdo gjë në apartament (mobilie dhe pajisje) është e sapoblerë.
    Shtrimi: Kombinim parketi në dhomat e gjumit dhe pllakë cilësore në zonën e ditës.
    Klimatizim: Sistem kondicionimi i instaluar.
    Ndriçim: Orientim i shkëlqyer që mundëson ndriçim natyral gjatë gjithë ditës.
    Vendndodhja: Ali Baushi, Tiranë.Brryli
    Çmimi: 65000lek/muaj
    Për më shumë informacion, kontaktoni:0675846336
    Çmimi: 65 000 LEK

Cel. : 0675846336

WhatsApp

Location information

Open in maps

address
    Sheshi Shtraus (Xhamlliku, Tirane, Shqiperi
Working...
X