Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, jap me qera apartament 2+1 Kati 2, 90 m² 950 €

Tirane, jap me qera apartament 2+1 Kati 2, 90 m² 950 €

Tirane

Nr. Njesia - Zona me e afert?

9 Stacioni Trenit | Zogu i Zi

Location Rruga + Nr.

pranë Ministrisë së Drejtësisë

Tipi

apartament

Siperfaqja m²

90

Nr dhoma

2+1

Kati

Kati

2

Cmimi Euro

950

Jepet me qira apartament 2+1 – Bulevardi Zogu I, pranë Ministrisë së Drejtësisë, Tiranë

Apartamenti ndodhet në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, në Bulevardin Zogu I, vetëm disa hapa larg Ministrisë së Drejtësisë dhe qendrës së qytetit. Pozicioni i tij ofron akses të menjëhershëm në transportin urban, institucione shtetërore, shkolla, universitete, qendra tregtare dhe shërbime të ndryshme.

Prona ka një sipërfaqe prej 90 m² dhe ndodhet në katin e 2-të të një ndërtese të re dhe të mirëmbajtur. Apartamenti është i tipologjisë 2+1 dhe është i sapomobiluar, i pabanuar më parë. Organizimi i brendshëm përfshin sallonin e ndriçuar me ambient gatimi, dy dhoma gjumi komode, një tualet me ventilim natyral dhe një ballkon funksional.

Ambienti është modern, i rehatshëm dhe i përshtatshëm për një familje ose për individë profesionistë që kërkojnë një hapësirë cilësore në një lokacion qendror.

Kushtet e qirasë: nuk pranon studentë, nuk pranon kafshë shtëpiake dhe nuk jepet për ridhenie me qira.

Çmimi i qirasë është 950 euro në muaj.

Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, mund të kontaktoni në numrat:

+355685744355

WhatsApp

Location information

Open in maps

address
    pranë Ministrisë së Drejtësisë, Tirane, Shqiperi
Working...
X