Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 3, 62 m² 800 € (Bllokut)

Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 3, 62 m² 800 € (Bllokut)

Tirane

Nr. Njesia - Zona me e afert?

5 Blloku

Tipi

apartament

Siperfaqja m²

62

Nr dhoma

2+1

Kati

Kati

3

Cmimi Euro

800

Apartament 2+1 për Qira – Zona e Bllokut, Tiranë (VR111)

Ky apartament komod dhe i organizuar në mënyrë funksionale ndodhet në zemër të Bllokut, një prej zonave më të kërkuara të Tiranës. Vendndodhja e tij i mundëson qasje të shpejtë në të gjitha shërbimet dhe facilitete të zonës, si kafene, restorante, dyqane dhe ambiente sociale.
    Sipërfaqe: 62 m²
    Kati: 3
    I mobiluar plotësisht
    Çmimi: 800 Euro/muaj

Përshkrimi i Apartamentit:
    Apartamenti përfshin dy dhoma gjumi të bollshme, një dhomë ndenjeje të ngrohtë dhe të mobiluar, si dhe një kuzhinë praktike e cila është e pajisur me të gjitha elektroshkëlqimet e nevojshme. Një tualet modern dhe i pajisur plotësisht e bën apartamentin të përshtatshëm për një familje apo për ata që preferojnë hapësira komode dhe të rehatshme.

Karakteristika dhe Përfitime:
    * Organizimi i hapësirave: Përbëhet nga dy dhoma gjumi, një dhomë ndenjeje dhe një tualet.
    * Mobilimi cilësor: Apartamenti është i mobiluar me pajisje moderne dhe me stil, duke krijuar një ambient të këndshëm dhe praktik për të jetuar.
    * Vendndodhje ideale: Blloku është një nga zonat më të zhvilluara dhe të kërkuara në Tiranë, me shumë opsione për argëtim, shërbime të ndryshme dhe lidhje të shpejtë me pjesën tjetër të qytetit.
    * Kondicionim: Çdo dhomë është e pajisur me kondicioner për të siguruar komoditet të plotë gjatë të gjitha stinëve.

Përse ky Apartament është Zgjedhja Ideale?
    Nëse jeni duke kërkuar për një ambient të mobiluar dhe të rehatshëm në një nga zonat më dinamike të qytetit, ky apartament plotëson të gjitha kërkesat për një jetesë të qetë dhe komode në zemër të Tiranës.
    Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë, mos hezitoni të na kontaktoni.

VR111

Cel. : 0696734461

WhatsApp

0696734461
Working...
X