Announcement

Collapse

Njoftim

Pershendetje Vizitore,

Nese njoftimi juaj nuk duhet te jet online , na kontaktoni me email me link e njoftimit ne [email protected].
See more
See less
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, jepet me qera apartament duplex 3+1 Kati 2, 300 m² 2.000 € (Kodra e Diellit Residence 2)

Tirane, jepet me qera apartament duplex 3+1 Kati 2, 300 m² 2.000 € (Kodra e Diellit Residence 2)

Tirane

Nr. Njesia - Zona me e afert?

5 Selite | Kodra e Diellit

Tipi

apartament duplex

Siperfaqja m²

300

Nr dhoma

3+1

Kati

Kati

2

Cmimi Euro

2000

REZIDENCA KODRA E DIELLIT 2, JAPIM ME QIRA DUPLEX ME PISHINË
    Residenca Kodra e Diellit 2,

Tirana, Shqipëri

Çmimi: 2,000 € /Muaj

Japim me qira duplex me pishinë në rezidencën "Kodra e Diellit 2".
    Sipërfaqe totale e Dupleksit është 300 m². Duplexi ndodhet në katin e 1-rë dhe të 2-të, pjesë e një prej rezidencave më të kërkuara.

• Kati i 1-rë: Salloni, ambienti i gatimit pjesërisht i ndarë, një tualet dhe verandë prej 40 m².

• Kati i 2-të: Tre dhoma gjumi, ku secila ka tualet privat brenda.

Tarraca disponon pishinë. Të dy katet kanë pamje panoramike dhe fantastike nga Tirana, me orientim perfekt Jug-Lindje.

Përfitoni nga ajri i pastër, blerimi gjithëvjetor, pamja fantastike, qetësia, privatësia, siguria dhe mirëmbajtja 24/7, duke banuar shumë pranë zonave kryesore dhe pikave me interes në kryeqytet. Kjo bën këtë rezidencë një nga më të preferuarat dhe më cilësoret.

Për më shumë informacion apo një vizitë në pronë, më kontaktoni!

KODRA E DIELLIT 2 RESIDENCE, DUPLEX WITH POOL FOR RENT
    Kodra e Diellit 2 Residence,

Tirana, Albania

Price: 2,000 € /Month

We offer a duplex with a pool for rent in the "Kodra e Diellit 2" residence.

Total area of the duplex is 300 m². The duplex is located on the 1st and 2nd floors, part of one of the most sought-after residences.

• 1st Floor: Living room, partially separated kitchen, one bathroom, and a 40 m² veranda.

• 2nd Floor: Three bedrooms, each with a private bathroom.

The terrace includes a pool. Both floors offer panoramic and fantastic views of Tirana, with perfect Southeast orientation.

Enjoy fresh air, year-round greenery, stunning views, tranquility, privacy, security, and 24/7 maintenance, all while living near key areas and points of interest in the capital. This makes it one of the most preferred and highest-quality residences.

For more information or to schedule a visit, contact me!

Cel. : +355 68 201 9418

WhatsApp

+355 68 201 9418
Working...
X