Announcement

Collapse

Njoftim

Pershendetje Vizitore,

Nese njoftimi juaj nuk duhet te jet online , na kontaktoni me email me link e njoftimit ne [email protected].
See more
See less
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 3, 65 m² 550 € (Bllok - Bllok - Bllok, Shqipëri)

Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 3, 65 m² 550 € (Bllok - Bllok - Bllok, Shqipëri)

Tirane

Nr. Njesia - Zona me e afert?

5 Blloku

Tipi

apartament

Siperfaqja m²

65

Nr dhoma

1+1

Kati

Kati

3

Cmimi Euro

550

Përshkrimi i Apartamentit për Qira 1+1 me Kuzhinë të Veçuar në Bllok

Ky apartament i ofruar për qira ndodhet në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, në Bllok, një lokacion i njohur për mundësitë e shumta për argëtim, kafe, restorante dhe akses të lehtë në qendër të qytetit. Apartamenti është i pozicionuar në katin e katërt të një pallati ekzistues dhe të mirëmbajtur.

Përbërja e apartamentit:

Sallon i ndritshëm me ballkon: Zona e sallonit është e hapur dhe e ndriçuar natyralisht, duke ofruar një hapësirë komode për pushim dhe aktivitetet e përditshme.
    Dhoma e gjumit: E veçuar dhe e përshtatshme për gjumë të qetë, kjo dhomë ofron një atmosferë intime dhe relaksuese.
    Ambienti i gatimit i veçuar: Kuzhina është e ndarë nga salloni, duke ofruar më shumë hapësirë dhe komoditet për gatim dhe ruajtje.
    I mobiluar: Apartamenti është i mobiluar me mobilje moderne dhe të përshtatshme për jetesën e përditshme, duke krijuar një atmosferë të ngrohtë dhe të këndshme.
    Përfitimet e tjera:

Vendodhje e shkëlqyer: Apartamenti ndodhet në një zonë të preferuar të Tiranës, me afërsi në qendra tregtare, bare, restorante dhe mundësi transporti.
    Për më shumë informacion ose për të vizituar apartamentin, mund të na kontaktoni!

Cel. : 0692070047

WhatsApp

0692070047
Working...
X